AKUBUKANSUPERMAN

June 8, 2011

Aku dah tua; postlude

Pejam celik pejam dan celik balik, rupanya dah cecah 30 umur aku. Dah tak bergetah macam dulu dah.

Menggelebeh sana sini.

Tapi jiwa aku tetap muda.

Aku ingat esok nak pakai baju Gaban gi office.

Jiwa muda kan? *Posing Sinchan

Anyway berikut adalah a few pictures yang kurang tak senonoh bersempena dengan sambutan harijadi aku last month. Tak pernah orang surprisekan aku dengan kek sambil nyanyi lagu harijadi dowh.

Nampak sangat aku ni tak popular.

AKUBUKANSUPERMAN: 30 and proud! (sebenarnya rasa OREN)



12 ulasan:

NAZRUL AZAT said...

so sweet :-)

Siti said...

comenya tukang suap tu..

W. Hidney said...

nazrul... ngeee

siti... tukang suap jer? yg kena suap tu tak comel?

NUke_Rude said...

gambar yg last tu.. menarik.

seperti budak sekolah yg nakal, main kotor otw balik rumah.

disertai dengan senyuman budak nakal.

membuatkan si emak berasa geram.


hahaha.

ADfeez said...

ala.... 30 xdelah tua sgt... hehehe
kek cantik kot...
then kene supa ngan awek cun lg.. hehehe... :)
riang ria la jwbnyer..:P

Siti said...

yg kena suap tu macho (tangan di dada mata ke atas)...

lupa nak wish.."happy birthday" walopun dah nak masuk berapa hari dah kan.....

W. Hidney said...

nuke... hahaha sangat tinggi imaginasi kau tu

jejaka anggun said...

kinky kan coklat penuh di muke.... ahaks!

W. Hidney said...

Adfeez... Hahaha riang ria raya terus lepas jena suap

Ct... Nei hadiah kamek nei? Kamek maok traktor john deer sigek!

FaizalSulaiman said...

wohaaaa jiwa muda takpe

k.e.r.i. said...

demmit. choc cake sedap tu.
rugi kalau dia tempek kat muka sebijik.
bagi aku lagi bagus. HAHA

ctek8 said...

bentuk kek macam bomb. naseb xmeletup. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...