AKUBUKANSUPERMAN

May 23, 2011

Hidneyography


Baru-baru ni, aku beli iPhone 4 dowh! *posing Sinchan

Rasa OREN tak?

Aku suka giler iPhone 4 tu sebab kemampuannya untuk menangkap picture yang berkualiti DSLR. Ditambah lagi dengan pelbagai application yang aku boleh di download dari internet untuk menambahbaik kualiti gambar yang aku amik.

So to celebrate all the pictures yang aku dah amik pakai iPhone 4 aku tu, aku wujudkan hidneyography. Kat situ aku boleh expresskan photography creativity aku. Nak simpan-simpan buat apa pun kan nyer pun? *Kalau takut dilambung ombak, serahkan anak perempuanmu kepada ku, jangan berumah ditepi pantai!

Tapi tu tak bermakna aku dah tak sayangkan AKUBUKANSUPERMAN. Tanpa blog ni korang tak akan tau apa tu rasa OREN kan?

Betul tak?

Ada member yang pernah suruh aku banyakkan picture dan kurangkan perkataan. Hidneyography is all about that. You know what they say about picture speaks a thousand words right?

Kat situ jugak aku akan bagi a few tips pasal macamana korang boleh edit gambar-gambar yang korang amik dengan application iPhone 4. Untuk korang yang dah ada iPhone 4 tu, korang boleh le try tips aku tu. Aku bukan le pandai sangat pun. Boleh le kalau takat nak buat Bob Ku2 tu kurus macam Saiful Apek.

Untuk korang yang tak ada iPhone 4 plak, korang boleh le post komen-komen korang. Tapi aku rasa lagi molek kalau korang beli sebijik iPhone 4 tu. Boleh kita berjimba together-gether.

Cepat beli sekarang!!!

So dengan humble nya aku nak jemput korang klik kat link chomel kat sebelah ni untuk ke hidneyography walaupun korang tak ada iPhone 4. Lagi ramai lagi bagus. Boleh aku masuk pertandingan blog popular tahun depan.

Anyway, dalam entry yang berikutnya, aku akan ceritakan pasal pengembaraan aku di Hong Kong. Tunggu...

AKUBUKANSUPERMAN: Bye bye Blackberry boo...

12 ulasan:

tengku_fir21 said...

pinjam nk test sebulan..ahaha

FaizalSulaiman said...

cerita pengembaraan tu.leh buat 'pengembaraan bermula'ahahaha

W. Hidney said...

fir... boleh. boleh blah LOL

faizal... baiklah. tunggu yer. tengah mengarang ni hehehe

ct_cucubi said...

bro,.. x de duit lah nak beli i phone.. i-pooot boleh lah.. :P

achik ezam said...

abang..

adik nak satu iphone 4...


**tetibe adik..hahahaha

W. Hidney said...

Ct... Tak per. Yg penting niat tu kena ada dengan merajinkan diri lawat blog baru ni hehe

Achik... Lol sangat tetiber

jejaka anggun said...

kayanya.....

W. Hidney said...

shaz... tapi tak sefemes you huhuhuhu

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

TIDAK!!!!

ok...esok aku beli...

W. Hidney said...

Bukankosong... Hahaha kenapa tak sekarang jer?

kojie said...

bb x bley ker

W. Hidney said...

kojie... boleh jer kalau ada perisian tu hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...