AKUBUKANSUPERMAN

May 29, 2011

3 series


Nak dijadikan cerita, dulu aku pernah makan biskut mengikut bilangan umur aku. I was 16. Halfway through, masa makan biskut yang ke 8, aku rasa macam muak sebab aku rasa dah makan banyak and yet ada banyak lagi yang tak makan.

Then I started to think...

"Wow I am old."

Yesterday I've reached the age of 30, another different place in the all-too-biasa state-your-age column dalam mana-mana borang kita akan isi.

I now ancient!

Anyway nothing that I can do about it. Sekarang ni tak boleh la nak main-main macam dulu-dulu. Or I will like rasa OREN-ner when I'm 50!

AKUBUKANSUPERMAN: Bila aku nak kawin?

17 ulasan:

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

oh...happy belated birthday beb..

moga bergetah sokmo! :P

aidil dbahri said...

yesterday? ur birthday on 28 may ka?

W. Hidney said...

Bukan kosong... Terimas friend

Aidil... Yup 28 hb

NUke_Rude said...

woohoo..

30.
3o
3O
3Oren.

iyllienaz said...

haha..nevermind bro..u looks younger than your age..

Amoi said...

Happy birthday

Bila nak kahwin nya?

NAZRUL AZAT said...

rilek aa beb, btw happy belated bday, yeeyyyy

Azura Iznil said...

Eleh.....baru 30...belum lagi 36. Akak ni 36..ye ulang...36 tapi tetap kekal menawan. Tak percaya..tanya Angelina Jolie...tak pon Drew Barrymore...tak pon bleh tanya kat charlize theron...

W. Hidney said...

nuke... OREN! huhuhuhu

illie... younger than my age? alamak. i salah letak gambar ker?

amoi... jom kita kawin. i minang u skrg. nak?

nazrul... terimas bro

kak zura... kakak tak per. memang traditionally cantik. reel ni mana der secantik kakak hahaha

Maya said...

Hi hencik Hidney..baru 30..eheh. Happy belated befday, moh belanja McD =p

jejaka anggun said...

yerp. u almost there... (napa x dtg reading arituh?)

ctek8 said...

Instead of makan biskut, try makan oren 30bijik lak..haha :P 30歳のお誕生日おめでとうスーパーマン!

FaizalSulaiman said...

age is just a number.yg penting happy sentiasa dan kekal ceria!ahahaha

W. Hidney said...

maya... moh!

shaz... tiba2 tak free plak hari tu. sorry

ctek8... aiyooo

faizal... betol tu!

ADfeez said...

ala.. angka bukan segalanya.... hehe...

for u :

♪Happy Birthday To You♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪ Happy Birthday ToYou♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪Happy Birthday To You ♪♫•*¨*•.¸¸♥¸¸.•*¨*•♫♪Happy Birthday To You♥ ♥ ♥ Happy Birthday To You....wish all happiness & great in urlife...:D ♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪

aidil dbahri said...

hahaha! sama date birthday dgn aku la. aku pun birthday on 28 may!

W. Hidney said...

adfeez... thank you. sedap suara you :)

aidil... laaa yer ker? happy bday jugak!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...