April 4, 2011

Private jet

Pernah tak korang naik private jet, menuju ke destinasi impian, tak ada orang lain dalam jet tu kecuali korang?

Pernah tak?

Aku pernah, tempohari. Twin otter la tapi, kapal terbang berkapasiti 19 penumpang tu.

Klik sini untuk yang tak pernah nampak kapal yang namanya Twin Otter tu.

Bukan jet, tapi at least la kan...

Aku sorang jer dalam kapal tu, dengan 2 pilot dan 15 pramugari comel.

Apa korang rasa?

Ngeee...

Masa tu aku dalam perjalanan dari Lawas ke Kota Kinabalu.

Aku rasa macam Madonna dowh naik flight sorang-sorang.


AKUBUKANSUPERMAN: Nasib baik aku tak bawak sabun. Kalau tak, aku dah main buih sabun dengan pramugari-pramugari tu. Ngeee...

11 ulasan:

incik mumu said...

huiyooo~~
naik praivet jet !!
ako naek praivet car jek dapat~~..
sobss

NUke_Rude said...

hahaha. duduk je la skali dgn pilot2 tu... ok ape.

cool!

jejaka anggun said...

anda memang diva bumi kenyalang... setanding safar ghafar...

zey said...

gila cool naik flight sensorang!

-cD- said...

Ingat lagi tak?

matilah, matilah (jerit sore kepit) time naik roller-coster kat genting 3 taun lepas..

hahahha

tengku_fir21 said...

ahaha bkn focker ker tue

FaizalSulaiman said...

oh comel ye pramugari??

small carriage ni mang leh bawak sket..sonok sungguh le tu.hahahaha

W. Hidney said...

nuke... tak boleh sbb i tak cukup handsome utk duduk depan tu

shaz... safar ghafar tu anak murid i

ucuk... hahaha adoilah

fir... bukan focker tapi twin otter. lagi kecik dari focker

faizal... memang seronok. provided masa tu tak turbulence

eNPy said...

Minta teruslah kapal terbang ya..... :)
Boleh mbak jalan2....

ADfeez said...

hahaha pecah lobang suda..:P

W. Hidney said...

enpy... amboi melampau la tu

adfeez... ngeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...