April 21, 2011

Kougar

Tempohari aku berkesempatan untuk pergi ke soft launching novel Kougar oleh non other than Jejaka Anggun kita a.k.a Shaz Johar kat Annexe Gallery.

Actually aku dah kenal Shaz ni dah lama dah, cuma tak pernah jumpa face to face jer until malam soft launching tu. I'll say, the name lived up to the expectation. 

He really is one anggun guy. Siyes! 

Anyway, aku tumpang bangga for Shaz's achievement melahirkan novel sulungnya. Bukan calang-calang orang ek yang boleh buat tulis novel ni. Its the combination of tears and sweat I guess.

Bangga tu bangga jugak. Kalau tak beli senaskah, maka bangga tu tinggal omong kosong jer. So dengan bangganya aku beli la senaskah walaupun Shaz bagitau aku kalau aku beli lima naskah, aku akan dapat satu percuma.

Tempting...

Berikut adalah picture-picture yang sempat aku amik pada majlis malam tu.

AKUBUKANSUPERMAN: Aku juga berpeluang untuk berkenalan dengan Zed Amir, another amazing writer

3 ulasan:

achik ezam said...

cougar town is my favourite series :))



p/s:all the best to inchek shaz

jejaka anggun said...

tuh review utk author nyer.... heheh. what abt review utk buku nyer?

W. Hidney said...

ezam... hahaha pulok!

shaz... tunggu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...