AKUBUKANSUPERMAN

March 13, 2011

Suck-it gigi!!!

Berapa kali dalam life kita perlu sakit gigi?

Kalau in previous years korang dok makan gula-gula dari pagi membawak ke malam, sampai gula dalam balang pun korang bedal, dan tak reti-reti nak gosok gigi sebelum tido, jawapannya...

SELALU!

Malangnya aku adalah orang itu.

*Musik OREN berkumandang sayu...

Gigi geraham aku dah sakit since last week lagi, well actually gigi tu dah berlubang since as long as I can remember. 

And it decided to be the pain in my arse... err actually gum on my outstation day, which was last week, to Sibu, just reached home yesterday, it was rainy, tsunami hits Japan, in tv, people died, my gigi still aches...

Everyone were asking, "What's with the long face?" And of course I was just too lazy to answer and decided to put on a longer face. Dagu dah terseret kat lantai dah.

Wush wush wush...

Appointment aku dah buat untuk cabut gigi aku tu on Monday ni kat Klinik Pergigian Dato Keramat. Bayar seringgit jer. Tak sabar aku. 

*Musik seram berkumandang...

Bila doktor tu dah cabut gigi geraham tu, aku akan mintak doktor tu serahkan gigi tu kat aku. 

Lepas tu aku akan potong tujuh gigi tu... 

Letak dalam tong dram...

Tanam kat belakang rumah dan simenkan!

Kejam tak aku?

AKUBUKANSUPERMAN: Dalam kesakitan, tak lupa aku berdoa untuk orang-orang kat Jepun...

15 ulasan:

Maya said...

hihih...sakit gg punya cerita..sampai seret dagu hencik hidney.

zixol said...

long face bape meter?

W. Hidney said...

maya... yer sampai seret dagu huhu

zixol... tak plak i sukat berapa panjangnya

jejaka anggun said...

org tua2 kata, kalo cabut gigi, gigi tuh campak kat atas rumah

W. Hidney said...

shaz... tamau tamau tamau. nak cincang jugak!!!

NUke_Rude said...

hahaha. perlu ke sampai potong tujuh??

kerat 13 la weh!!! baru best!

W. Hidney said...

nuke... 13 banyak sangat. gigi tu kecik jer

Azura Iznil said...

Macam mana ka rasa sakit gigi itu?? Ada rasa oren??ekeke.

Ahem..dah duduk kat KL ni berbulan2..dah masam dah. Tapi tak ada hati pon nak buat appointment jumpa akak tersayang ni ha.!

Azura Iznil said...

Macam mana ka rasa sakit gigi itu?? Ada rasa oren??ekeke.

Ahem..dah duduk kat KL ni berbulan2..dah masam dah. Tapi tak ada hati pon nak buat appointment jumpa akak tersayang ni ha.!

ADfeez said...

hahaha kinky-nyerrrr nk cincang2 smpai tujuh bahagian :P

W. Hidney said...

kak zura... more to rasa kaki kot hahaha. nak date dgn reel ek? nanti takut kak zura sesat sampai batu caves lagi hehehe

adfeez... hahaha memang kinky

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wahhh..gg bole potong 7 ek???pkai gergaji hape???mihahaha...

Laylihamid.blogspot.com said...

Lain kali sebelum tidur flos gigi dulu..!

Laylihamid.blogspot.com said...

Lain kali sebelum tidur floss gigi dulu!

W. Hidney said...

AFA... pakai tangan jer. geram punya pasal hahaha

laylihamid... huhuhu baiklah. saya akan ikut cakap awak tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...