February 22, 2011

Entry leleh

Amr Diad, Amr Moustafa, Haytham Nabil, Ramy sabry dan Mohamed Hamaki…

Sekadar nak menyebut beberapa nama penyanyi timur tengah yang lagu diorang aku dok dengar 24 jam sekarang ni. Masyuk jugak bila dengar lagu-lagu ni especially kat dalam tren. Bunyik macam orang mengaji pun ada jugak.

"Kenapa kau tak dengar jer orang ngaji Yassin?" Tanya member aku one day.

Siyes aku tak dapat jawab.

Tapi deep down aku rasa sangat OREN dengan cadangannya yang hensem tu.

Anyway...

Aku dengan bermurah hatinya nak share beberapa lagu yang aku sukeeeeeeerrr sangat.



Meleleh dowh!

Maher zain?

Siapa tu?

AKUBUKANSUPERMAN: Best gak kalau dapat date dengan awek arab. Tapi aku kena pakai kasut platform le…

12 ulasan:

Maya said...

ouh..macam nustan pun dok ader..kompem leleh..tak sangka hencik Hidney ni :)

W. Hidney said...

Maya... Hahaha tak sangka apa tu?

k.e.r.i. said...

maher zain bukan orang arab lah.

FaizalSulaiman said...

ok leh layan gelek2 kejap.muahahahahaha

oren tak?

W. Hidney said...

keri... so? aku ada sebut penyanyi arab ker? hahaha rasa nak lempang aku tak?

kin said...

bahasa syurga memang indah ;)

bukankosong said...

nk oren?

NUke_Rude said...

org arab makan oren ke weh?

theblabber. said...

sape tuh, bro??

haha.

W. Hidney said...

kak kin... ngeee kak kin ni pun...

bukankosong... tamau tamau tamau!

nuke... diorang makan perkasam oren jer hehehe

theblabber... entah la hahaha

ADfeez said...

nmpk x air liur tgh leleh nie.. nmpk x? nmpk x? tlg lapkan... ekekek~ :P

W. Hidney said...

adfeez... mana? mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...