AKUBUKANSUPERMAN

February 12, 2011

Buang baby

Ok sudah sudah le dengan story bercuti kat pulau-pulau indah, dengan air laut yang jernih dan langit yang membiru. Kang ada plak yang rasa oren dan terus tak nak masuk blog ni sebab sakit hati kat aku. You know who you are darling. *cakap sambil melentikkan jari.

Ngee...

Anyway semenjak dua menjak ni, kes buang baby makin menjadi-jadi. Tak habis-habis dengan story sedih orang jumpa baby reput kat tepi sungai dan depan hospital. Paling yang aku tak boleh blah, ada pulak couple ni berlakon terjumpa baby somewhere dan buat laporan polis, walhal baby tu diorang yang punya. Klik sini untuk story lebih lanjut.

Sedih la lakonan korang!

Binatang pun tak buang baby diorang.

*kuss semangat


My blood go upstairs already you know.

AKUBUKANSUPERMAN: Ok ok cool down. Tak elok marah-marah.

6 ulasan:

NUke_Rude said...

haa.. skang ni, dgn 'valentines day' dah dkat.. tunggu je la 9 bln akan dtg.. lagi byk kes buang bayi!. huhu.

Mr Daha said...

Ha3.. apa kes monyet buang bayi? manusia lagi teruk daripada monyet beb.

Tuan Muda Naim said...

Dah la ada baby luar nikah ada hati nak jadi pelakon..geng ni patut hantau masuk penjara pudu bg kena kcau ngan antu cukup2

W. Hidney said...

nuke... err diorg ni tak yah tunggu valentine pun nak projek. tau2 dah keluar baby. buang dalam tong sampah. mangkok hayun punya manusia

daha... to say non the least. lagi teruk dari binatang2 tu

W. Hidney said...

tuan muda... penjara pudu dah tak der dik. hahaha kena update lagi tu. kita hantar hantu kak limah jer kacau geng tu amacam?

ctek8 said...

"promise akan jaga ummie sampai tua"
touching betol.. :}

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...