February 13, 2011

Blogger Malaya

I came across pasal group ni kat blog si Cuha X. Macam menarik jer group ni. Di samping tambah kenalan, aku boleh buat blog hoping dengan senangnya sambil bernyanyi riang.

Ngeee...

Group Blogger Malaya sekarang ni tengah buat contest untuk mendesign logo diorang. Ni antara logo yang sempat aku design.

Amacam? 

Yang tak membuatkan kora rasa oren bila menengoknyer.
AKUBUKANSUPERMAN: Undi jangan tak undi. Bukan habuan yang aku cari, cuma peluang untuk lebih dikenali. Apakah?

13 ulasan:

Mr Daha said...

Wah.. memang sangat menarik!! sungguh kreatif dan innovatif sekali superman ni. ha3. :D



Latest Entry Wajib Baca:
Pemilihan Logo dan Moto Group Blogger Malaya (Contest)"

k.e.r.i. said...

apsal #1 nya logo tu ada terjuntai kaler biru?

Maya said...

yg 1st cantik, buat logo minyak angin cap rimau pun boleh laku..:D

Yang 2nd cam identiti TV9 sket

Yang 3 pun cantik, tapi colour kuning sangat rasa sunkist...=P

ikhlas ni dari hati yang tulus..ngahaha

achik ezam said...

pilhan saya no.1 dan no.3

heheheee!

NUke_Rude said...

yg no.1 tu mmg hebat! tapi warna border kaler biru tu macam ade something skit.

yang no.3 tu style jugak! simple yet, eye-catchy.

W. Hidney said...

daha... terimas. banyak inspirasi dari member2 blogger malaya jugak

keri... itu memang disengajakan yer kawan

maya... wow komen yg sangat terang dan jelas. rasa sunkist tu mcm rasa oren jugak ker?

ezam... no 2 tak besh ker? hehehe

nuke... mulanya nak buat border kaler lain, tapi mcm tak ngan. yg no 3 tu buat paling last dari 5 logo. mcm sambil lewa n bersahaja. cuma upload kat sini 3 jer sbb yg lagi dua salah eja malaya kepada melaya dan i tak simpan format psd. rasa oren tak?

iyllienaz said...

hahaha..peluang untuk lebih dikenali??gila glamour la tu..huhu

ADfeez said...

no 1 ada umphhhhh~ :P

FaizalSulaiman said...

bro hidney! suka no 1 la weh.superb!

setuju ngn nuke.no 3 stylo sket!

ctek8 said...

no3 mesra pelanggan siket :]

W. Hidney said...

illie... hahaha sikit2 jer

adfeez... hehehe ngeee

ctek8... mesra pelanggan? camner tu hahaha

W. Hidney said...

faizal... thanks bro

NadiRah said...

tahniah!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...