February 25, 2011

AKU MENANG!

Seperti biasa, bila aku bangun pagi aku akan check message dan email kat inbox dulu. Tak sah kalau aku tak check. Mana la tau ada tawaran dari suger-sugermami kat luar sana untuk jadikan aku... err pembantu peribadi diorang.

Korang ni pun, jangan terus nak judge aku ek.

LOL...

Anyway pagi tadi aku terkejut monkey kejap sebab ada pengumuman yang kata aku menang pertandingan cipta logo untuk group Blogger Malaya yang aku join awal bulan ni tadi.

Klik sini.

Terus bersinar cahaya-bunga-api-letup-letup pagi aku dowh!

Walaupun its just a small contest, tapi aku rasa cukup bangga. Orang kata ada sense of achievement kat situ.

Tak sia-sia aku melekatkan muka aku kat screen laptop aku sepanjang hari untuk mendesignkan logo tu. At least ada jugak orang yang nak hargai semua tu.

Apa-apa pun, aku nak berterima kasih kat admin group Blogger Malaya sebab pilih logo ciptaan aku tu. I can't say enough thank yous to show you my appreciation.

Thanks...

AKUBUKANSUPERMAN: Bangga bukan tiket untuk menjadi riak yer kawan-kawan. Kena la bersederhana...

18 ulasan:

FaizalSulaiman said...

aku tetap kata, tahniah hidney.

logo ko sangat segar!

W. Hidney said...

faizal... thanks bro

encik aidil banting said...

tahniah menang!

hadiah bahagi dua ok, hahaha!

ps: font yg digunakan adalah font IMPACT. saya tahu! hahahaha

Maya said...

owh..logo yg bukan kegemaranku ghupanya ada originality...tahniah3x..kena banje mekdi cenggini

W. Hidney said...

aidil... hadiah bagi dua? ok jer. memang font impact pun. tak nak too complex

maya... haha ok jer. bak sini alamat. i post ke sana voucher mekdi

Mah@mahu said...

wahhh tahniah lah bro aku baru nak masuk hari tu tgk2 dah tutup sempat reka satu arrrr tension best nyer menang...

Mr Daha said...

Tahniah bro sebab menang!!

jejaka anggun said...

tahniah!!!!

Hans (asaktor) said...

wah3!!!
hadiah dpt ape ek???
hehe...

ct_cucubi said...

congrtae to my senior!!!! boh lupak kongsi hadiah.. :P

W. Hidney said...

mah@mahu... haha lambat sikit jer. kalau kau masuk memang kau menang nyer

daha... thanks ya

shaz... terimas

hans... tatau lagi hahaha. harap2 dapat audi sebijik

siti... hahaha ok jak. bak sitok alamat

Anonymous said...

yang mana satu terpilih ?

W. Hidney said...

anon... yg no 2

k.e.r.i. said...

ouh. ni ke penyebab bahagia ni?
HAHA

NUke_Rude said...

congratulation bro!!

ctek8 said...

takziah..eh eh..tahniahh..!! hehe

NAZRUL AZAT said...

yeeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...

W. Hidney said...

keri... yer inilah penyebabnya

nuke... thanks bro

ctek8... hahaha baiklah!

nazrul... yeayyyyy!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...