January 7, 2011

Perfume story

Aku ada sorang boss kat department aku ni. Razak namanya. He's cool, he's hip and he got style.

Tapi tak der la dia pakai baju kuning dengan cardigan merah jambu. Korang ni pun. Agak-agak la kan...

Orang kata sedap mata memandang.

Dan dengan tak malunya aku ngaku, he smell good too.

Tapi lepas sebulan aku masuk department ni, dia pindah company for a better offer katanya. Agak sedih la jugak sebab aku dah start nak selesa keje kat bawah dia.

Tak sempat-sempat aku nak tanya perfume apa yang dia pakai. 

Orang kata, we should emulate someone who is successful to be a successful person ourselves. That itself is an on-going process yer kawan-kawan. Memang leceh... I know. 

Tapi kalau nak success cepat, mungkin kaedah menjilat punggong boss boleh dipraktikkan.

Tapi lepas dia pergi tu kan, aku finally dapat tau jugak minyak wangi apa yang dia pakai. Tu pun lepas kitorang kemas bilik dia.

Korang nak tau tak?

Betul ni?

Nah...


Rupa-rupanya air freshener jer dowh. Baunya kuat sampai lekat kat baju. Tipah tertipu kat situ.

AKUBUKANSUPERMAN: Semalam aku beli air freshener tu 2 bijik. Satu letak kat rumah, satu letak kat work-station aku. Harap-harap cepat le aku naik pangkat sebab aku tak mau jilat punggong boss. JIJIK!

13 ulasan:

achik ezam said...

hehehe.....akan ku carikkkkkk hari nun juga!!

lea said...

hahahaha....nak beli jugak la!

W. Hidney said...

Ezam... Bukan hari nun yer kawan. Tapi hari tok hahaha

Lea... Beli cepat. Minyak wangi eksklusif ini boleh didapati di toko farmasi guardian berhampiran

incik mumu said...

ader gak smalam sorang staff neh, wangi amat..
tapi mcm familiar bawu die..
skali tanye, sie cakap
" softlan jek la "
hahahaha..

~naddy~ said...

lpas ni kna cri air-freshner ni la..lekat kat baju, hehe

iyllienaz said...

hahaha..mmg bau mcm perfume ke??

ADfeez said...

hahahhaa... lps nie nk gantung air fresher kt bdn la.. ok x?

suka teknik jilat punggung bos nk berjaya.. eh lucahnya ayt nie :P

W. Hidney said...

mumu... macam iklan kat tv plak hehehe

naddy... bagus cadangan tu. ikat kat kaki pun ok gak

illie... persis dunhill

adfeez... lucah kalau u fikir lucah hahaha. sila lah gantung air freshener tu kat badan u

k.e.r.i. said...

nasib baik aku tak rembat perfume branded masa kat singapore itu hari.

beli shaldan pot lagi murah kot.
hahahaha!

jejaka anggun said...

sian...

Seri said...

bagus betul la. menjimatkan. 2 in 1

W. Hidney said...

keri... lol betul tu

shaz... yer

azs cute said...

jimat, xyah beli prfume mahal2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...