AKUBUKANSUPERMAN

January 21, 2011

MH is Malaysian Hospitality


Korang tau tak MH dah tukar livery kapal diorang atau dalam bahasa orang kebanyakannya, diorang dah tukar cat kapal terbang diorang?

Imej baru tu actually sempena dengan purchase Boeing 737-800 diorang yang baharu.

Cukup belia tak penggunaan BAHARU aku tu?

Sekali sekalak mauk jadi beliak jugak bah... *cakap ikut pelat Sabah.

Untuk pengetahuan korang, semua fleet Boeing 737-300 diorang sebelum ni adalah yang second-hand jer. 

Diorang beli kapal tu dari datuk aku.

Ngeee...

Aku rasa about time jugak MH pakai kapal baru. Yer la, tiap-tiap tahun menang award gempak. Mesti banyak untung sebab keyakinan pengguna tinggi.

Tu secara teorinya...

Actually aku dah tau lama dah pasal hal ni tapi baru ni jer aku nampak kapal tu real depan mata masa aku transit kat airport KK semalam.

Ada orang cakap imej baru MH tu macam RapidKL.

Korang nilai sendiri...

Tapi aku rasa imej baru MH tu... SEXY!

AKUBUKANSUPERMAN: Mari naik kapal terbang!

5 ulasan:

NUke_Rude said...

lawa gak. nampak elegen.

achik ezam said...

MH=mek horny

hahahhaah

Arash Libra said...

hey sexy! muahaha :)

FaizalSulaiman said...

kemas la sket design nya:)

W. Hidney said...

nuke... yup betul tu. sesuai dgn status MH yg world class tu

ezam... tak abis2

arash... hey sexy you 2

faizal... tak serabut kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...