January 12, 2012

Mari membaca

Pernah jugak seseorang bertanya kenapa dia jarang nampak aku membaca selepas aku pindah ke KL. Actually kalau dia tak tanya, mungkin aku pun tak perasan. Buku terakhir yang aku baca was Kougar, tulisan abang Shaz Johar kita. *tetiber abang*

That was like 9 months ago...

Aku khatam dalam 3 hari jer.

Tulis book review pun aku dah jarang sangat.

Perhaps the best possible answer is, now aku kat KL. Banyak benda nak kena buat. 'Keseronokan' tu sangat overwhelming. Tak macam masa aku keje kat estate dulu.

Pusing kanan, pokok.

Pusing kiri, pokok.

Bila dah lama tak membaca ni, aku rasa macam nak flip rambut blond aku dan apply lip gloss jer *posing bimbo*

I think I should start to read again.

Apakah Tabu akan jadi pemecah kebuntuan?

Tunggu review nya...

AKUBUKANSUPERMAN: You know. I mean... Well... You know...

7 ulasan:

jejaka anggun said...

say what?

FaizalSulaiman said...

ewah!hehe

menunggu review itu!

crescent said...

hahaha...i nye novel indonesia pun tak abis baca lagi...ade dalam beg...sentiasa bawak tapi xde masa nak baca...huhu...naik bus je tido...haha...

eh en hidney baca lah buku dalam lrt...huhu...

achik ezam said...

samalah...bukan setakat buku malah majalah pon dah naik malas nak baca lately....haihhh

Siak said...

jejaka anggun bukan abang , daddy lagi macho , daddy macho , dilf !

ctek8 said...

sekarang budaya baca twitter..
dah lama tak baca buku. *capai buku*

W. Hidney said...

shaz... ya shaz. i know what u think hehehe

faizal... huhu tak abis2 lagi ni

crescent... dlm lrt tak leh baca buku sebab sumer org suka dgr mp3 kat henpon kuat2. rimas!

ezam... hahaha jgn malas!

siak... owh cam tu ker? haha

ctek8... owh nasib la i in-trend lagi LOL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...