AKUBUKANSUPERMAN

January 16, 2011

Cat rumah

Lepas abis jer visit audit aku semalam, aku spent masa sehari dengan sibling aku, buat-buat dono dan buat-buat bodo kat rumah barunya kat Permyjaya Miri.

Well aku tak la sejahat tu.

Sebagai seorang abang yang macho dan comel, aku menawarkan diri untuk mengecat dinding ruang tamunya dengan upah pujian dan sanjungan... Jer...

Boleh tahan jugak hasil keje aku actually.

Bangga la jugak aku...


So bagi korang kat luar sana yang memerlukan tukang cat, korang bolehlah tulis alamat korang dan bila korang perlukan khidmat aku kat ruang komen kat bawah.

Upah boleh runding.

Sekian terima kasih.

AKUBUKANSUPERMAN: Pening aku dengan bau cat

7 ulasan:

iyllienaz said...

haha..macam laa ada masa nak buat part time ngecat rumah kan..

FaizalSulaiman said...

pakej ni hidney..

beli cat, dapat baju ek?hehehehehe

NAZRUL AZAT said...

ngeeeee

hans said...

hahahaha...
betul nih...
upah RM10 cat satu rumah lah cam nih
ekeekekekek

Review Filem : Khurafat Filem Pertama Syamsul Yusof Yang Aku Suka

ADfeez said...

ekekeke.... mcm memain je...:P

W. Hidney said...

illie... hahaha i got time *iklan astro

faizal... pakej? beli cat dapat cat la hahaha adeh

azat... ngeee

hans... boleh runding

adfeez... memang memain pun ngeee

bukankosong said...

free sudah!!!no charge k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...