December 31, 2010

Tahun baru is new year

Aku nak amik peluang ni untuk ucapkan selamat tahun baru in advance kat semua korang fellow bloggers, pembaca tegar dan pembaca suam-suam kuku dan juga tak lupa kepada pemerhati-dari-kejauhan yang sentiasa membuatkan aku berinsipirasi untuk terus menulis.

Teruskan sokongan korang yer kawan-kawan.

Macam ucapan terima award plak...


Anyway, sikit jam lagi kita akan melangkah ke tahun 2011. Cantik nombor tu, harap-harap cantik jugak le tahun tu nanti ek.

2010… kalau aku boleh simpulkan dalam satu perkataan…

Sangat mencabar.

Well that actually 2 words, but who’s counting anyway?

Kalau ikut customnya, ujung-ujung tahun macam ni, aku akan tulis entry pasal aku punya visi dan misi untuk tahun baru. Tapikan let’s face it. We will never achieve everything that we’ve visioned. Setuju tak korang? Kalau setuju jerit SETUJU!

So aku tanak buang masa tulis benda-benda yang aku rasa tak akan tercapai and dan try focus untuk capai benda yang aku boleh capai dengan kapasiti sekarang instead, macam dapatkan six-packs. Sekarang aku cuma ada one-big-pack.

Ngeee...


Actually aku nak simpan lebih banyak duit lah.

Sekarang ni aku dah tinggal dan keje kat KL. Tak akan sama macam aku tinggal dan keje kat estate dulu. Kat sini semuanya duit. Tol kena duit, parking kena duit. Nak berak pun kena duit yer kawan-kawan. Lain arr kalau gaji aku lapan juta sebulan. Memang hari-hari aku akan belanja korang makan Mekdi.

Siyes!

Tahun 2011 ni aku opted to go with the flow jer. Aku tanak expect too much out of it. Aku tanak nanti aku frust menonggeng sebab benda yang aku kejar bertempiaran dan yang aku kendong bercucuran.

Err… salah ek?

Sorry la, aku dulu tak amik subjek Nyiur Nan Sebatang.

AKUBUKANSUPERMAN: Countdown everyone. 10... 9...8... 7...

15 ulasan:

NAZRUL AZAT said...

selamat tahun baru 2011 ;-)

yut said...

hehehe..moga azam 2011 tercapai yer bro..amin...

Diloz said...

Happy new year dude!
Harap career kau lebih +ve di tahun 2011.
Aku pun bakal kerja di KL april nanti.
bila-bila free jom la meet up.

Oh,lawa header. pinjam!

:P

bukankosong said...

yeah! buat ikut keupayaaann!!! caiyok!!!

jejaka anggun said...

happy MMXI

W. Hidney said...

nazrul... selamat tahun baru to you too bai

yut... amin thank you bro

diloz... april ek? ok ok aku set dalam kalendar. wonderful new year to you too

bukankosong... caiyok caiyok caiyok!

shaz... you too dear

Ted Hardy said...

happy new year :)

theblabber. said...

happy new year hidney. one of those bloggers yang aku baca since 2008 back then.

anyway, speech ballon dalam gambar2 ko sgt lawa. aku kejelesan. haha

FaizalSulaiman said...

selamat 2011, hidney!

betul tu.aku setuju.dah jerit kuat2 dah tadi:P

W. Hidney said...

teddy... happy ny to you too glam!

theblabber... hahaha terimas di atas sokongan. jangan berhenti jeles, itu sumber inspirasi utk aku terus menjeleskan org lain hahaha

faizal... oyeh selamat 2011 jugak!

Amoi said...

HAPPY NEW YEAR!

wow!

body siapa tu?

body u ke?

;D

Wanie Beournally said...

happy nw year atokk!

W. Hidney said...

amoi... i wish it was my body hahaha

wanie... eh eh? abg la...

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selamat Maju Jaya... Di harapkan Tahun ini adalah terbaik dari sebelumnya...

Bulatkan tekad mencapai impian ... Bukan sekadar manis dimulut.. Bukan sekadar hangat-hangat tahi ayam

W. Hidney said...

afzainizam... oyeh! bulatkan semangat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...