AKUBUKANSUPERMAN

December 7, 2010

Suasana baru

Urghh... dua hari berturut-turut aku habiskan masa kat sini. Akhirnya berjaya jugak walaupun hasilnya tak sehebat blog lain yang kat luar sana tu. I believe korang perasan perubahan baru kat blog ni.

Siyes tak perasan?

Well aku tak salahkan korang kalau korang tak perasan, except perubahan kat header dan footer tu. Aku tukar benda-benda belakang tabir jer. So memang tak nampak kat zahir. Dulu aku pakai template yang Blogger dah sediakan. Tapi aku rasa macam tak 'bebas' untuk aku try test aku punya skill penulisan HTML. Penat jer aku bersengkang mata study benda alah ni dulu kat kolej. Rasa sayang plak kalau aku tak praktikkan.

Well apa tu HTML?

HTML tu bukan HATI TELAH MENJADI LUKA yer kawan-kawan, tetapi Hypertext Markup Language. Dalam bahasa melayu ringkasnya, HTML tu adalah kod-kod yang digunakan untuk buat laman web. Untuk definisi lanjut sila Google yer kawan-kawan.

Ngeee...

So persoalannya sekarang. Apa korang rasa dengan perubahan yang sedikit ni? Rasa oren?

AKUBUKANSUPERMAN: Skill HTML aku tak cukup tinggi lagi. Kalau dah tinggi nanti, boleh le korang upah aku ubah laman blog korang. Alaaa... aku charge harga kawan-kawan jer

13 ulasan:

Lelaki Ini said...

betul2!
sia2 kalo x praktik!

miss miera said...

yelah...
rase oren ...hehe
:))

Azura Iznil said...

Tak..tapi rasa epal.

W. Hidney said...

lelaki... yesss!!!

miera... rasa oren ek?

kak zura... rasa epal? apa rasa epal tu? hehehe

encik aidil banting said...

nice one :)

flyz said...

Actually aku suka ngn keputehan blog ko nih...nmpak bersih dan kemas aje ...

Then yg lain tu TERBAEKKKK punyer...he..he...

iyllienaz said...

boleh tahan la cantik header tu..

FaizalSulaiman said...

perasan bro! and i could tell you are very good in making header lawa-lawa neh=)

keep writing, beb=)

ctek8 said...

rasa oren tu camana?

jejaka anggun said...

cam kurang ajinomoto jer?

W. Hidney said...

aidil... thanks. tp rasa mcm tak cukup lagi

flyz... hahahaha itu la motif yg sebenarnya

illie... tak cukup 'tahan' lagi

faizal... oyeh i will

ctek8... rasa oren tu rasa macam makan oren le hehehe

shaz... u think?

NAZRUL AZAT JAMIL said...

ai rase sayang, miahahaaaa

W. Hidney said...

nazrul... ngeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...