AKUBUKANSUPERMAN

December 14, 2010

Siyes!

Hari ni aku kat Betong, buat audit untuk estate kitorang kat sini. Lusa aku akan lawat estate kitorang kat Sibu plak.

I know I know... Mesti korang ingat kawasan kunjungan aku tak glamer kan? Tunggu la kompeni aku bukak ladang sawit kat Paris dan Milan. Haaa time tu mesti korang akan rasa oren kat aku. But for the time being, Betong pun Betong la. At least aku tau macamana rupa Betong ni.

Korang percaya tak kalau aku cakap...

... kat Betong ni ada orang?

Siyes ada orang!


AKUBUKANSUPERMAN: Life kat Betong memang santai, tak der traffic jam...

10 ulasan:

jejaka anggun said...

betong?

miss miera said...

ramainyerr org !

;p

Lelaki Ini said...

hahaha
besh weh baring atas jalan mase xdewk owg!

tengku_fir21 said...

betong pahang kerr.???

lea said...

betong ke bentong?

W. Hidney said...

shaz... yep betong

miera... memang ramai. kalau jalan kat betong memang confirm berlaga idong hahaha

lelaki... exactly. wanna join me?

fir... bukan bentong pahang tapi betong sarawak

lea... see above

Asrul "iLham" Sany said...

nice blog, hope to keep in touch ya ;-)p

btw, suke superman gak n karekter2 comic lain. terbaekkk

NAZRUL AZAT JAMIL said...

waaa, nak ikut ble ? heheeee

W. Hidney said...

asrul... terimas!

W. Hidney said...

nazrul... jom la ikut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...