December 8, 2010

Out station lagi

Satu perkara yang aku suka pasal keje aku ni ialah aku boleh gi out station every now and then. Maknanya aku tak akan duduk office dan menembamkan badan jer. Being a planter in my previous years, aku tak suka duduk satu tempat jer. Dan pastinya sebagai ex-planter, aku akan tetap jugak balik ke estate-estate. 

Tapi kali ni aku datang sebagai internal auditor. Check keje orang, sarankan diorang buat tu, buat ni, tunjuk tu tunjuk ni... sambil kunyah tembakau.

LOL!

Minggu depan aku akan visit ladang kitorang kat Sarawak. Aku suka aku suka!!! *melompat monyet.

Anyway aku akan pergi Betong dan Sibu on 11th December before balik ke KL 8 hari kemudian. Hmmm... Balik KL? Rasa macam tak cayer jer sekarang aku boleh cakap yang aku akan BALIK KL instead of BALIK Kelantan atau BALIK Sarawak. Tapi aku tak risau sebab aku tetap bangga jadi orang Sarawak, yang boleh cakap Iban, Melanau dan Mandarin.

Nanti la aku story experience aku kat sana k...

AKUBUKANSUPERMAN: Bila aku boleh balik Kelantan lagi ni?

7 ulasan:

FaizalSulaiman said...

yeahhhhh!!!!

suka juga outstation. leh kuar dr ofis konon2 reduce stress.hehehehehe

Maya said...

cakap kelate pun pun boleh..serba boleh hencik hidney nih

yea outstation mmg best

miss miera said...

eh,nk buah haty...eh x2..buah tangan dari sarawak !!!
hik3 :))

lea said...

best kan dpt jalan2

W. Hidney said...

faizal... paling best lepas outstation tu, boleh cuti ganti. jangan lupa claim2 yang banyak tu hehehe

maya... hidup kena serba boleh

miera... buah hati pun boleh jer. nak yang macamana?

lea... memang besh hehehe

Arash Libra said...

wah kitak ni pandai byk bahasa..gud2..sila ajar..huhu

W. Hidney said...

arash... wah lama tak berkunjung ke sini. nak i ajar bahasa apa ni? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...