December 23, 2010

Haizul Day

Tempohari kitorang ada birthday celebration kat office. Aku suka celebration-celebration ni. Selain dari dapat makan kek free, aku boleh praktikkan kebolehan ambik gambar aku.

Bukan apa... kalau orang happy, kita akan lebih inspired nak amik gambar. Kalau muka lonjong jer, korang ada nafsu ker nak amik gambar orang tu? Tidak kan?

Anyway, the following ni adalah a few pictures yang aku nak kongsi untuk entry kali ni. Semua yang dalam gambar tu adalah officemate baru aku. Semua gila...

Macam aku jugak.

Enjoice!


AKUBUKANSUPERMAN: Happy 15th birthday Haizul... Ngeee

9 ulasan:

k.e.r.i. said...

aku tak tahu nak komen apa.
tapi aku rasa aku dah lama tak komen kat blog ko.
haha!

W. Hidney said...

keri... kau dah kekwat skrg ni. tu sebab kau tak lawat blog aku lagi hahaha

Wanie Beournally said...

nakkkk jugakkkkkk :((

iyllienaz said...

haha..me too..lama xkomen blog ni..encik haizul dah kahwin ke??

W. Hidney said...

wanie... meh la dtg office! tau jalan kan?

illie... tengok tu. lama x dtg jenguk alih2 tanya org lain dah kawin ke blom. i ni yg trang tang2 bujang lagi x ditanya pun. sedih huhuhu. haizul tu tahun depan nak ada baby dah. tanya la i. tanya la i...

NAZRUL AZAT said...

nak kek sikit ;-D

Ted Hardy said...

wahhhhhh ensem nyaaa baju putih tew!

iyllienaz said...

hidney..selalu ok dtg blog ni..cuma xterkomen je..i xtanya u sbb dah tau next year u ada anak 4 dah..hahaha

W. Hidney said...

nazrul... nganga!

illie... hahaha aiyoh 4 anak terus? hebat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...