November 26, 2010

Story gym

Dah lama sangat aku tak pergi gym. Kalau kat Gua Musang dulu aku ada alasan kukuh untuk tak pergi gym. Why the because? Because there were hardly any gym. That's why.

Ok aku tipu. Actually ada satu gym. Gym Rakyat namanya, letak kat depan pintu gerbang Istana Singgah Sultan. Tapi masalahnya, gym tu berkunci 24 7. Tatau siapa yang pegang kunci. Kalau korang tau, cakap kat aku ek?

Tapi now that I'm in KL, aku dah tadak alasan dah sebab gym bersepah-sepah. Siap ada yang call lagi, offer free trial seminggu. The trick is, kalau korang like what korang see, I mean really SEE, korang boleh enroll untuk jadi member dan SEE la puas-puas what you really like to SEE, if you know what I mean...

LOL!

Anyway, aku bernasib baik sebab company aku menyediakan gym untuk kitorang kat HQ ni, FOR FREE! Its not as great as that of Fitness First and True Fitness la, but ok jer kalau takat nak keluarkan peluh dan lengguhkan bahu angkat dumbbell.

And the good thing is, gym kitorang ada station untuk karok. Gym korang ader?

Penat main dumbbell, singgah sebentar berjiwang dengan lagu Ayam Den Lepeh. Err...
AKUBUKANSUPERMAN: I can see myself in our gym every Monday, Wednesday and Friday. Oyeh bebeh! 

9 ulasan:

jejaka anggun said...

gym ada karok? kellasss.... ada gro skalik x?

W. Hidney said...

shaz... haaa tu la gym kitorg. mmg kelas. minggu depan ada gro. u nak audition utk post chief gro tak? i boleh push nama u

AdiE said...

DUDE? best gile! penat workout leh karok2...siyes best!

NAZRUL AZAT JAMIL said...

eles nyeee...gym ade karok...tak bley jadi nih

W. Hidney said...

adie... hahaha betul tu

azat... hehehe jgn arr jeles

Matika Love 131020 said...

saya ada award untuk blog awak..

encik aidil banting said...

huyoooo, bestnye gym. haha

tengku_fir21 said...

ouwhh aku tgk " next: lagu lenlegau"..????lagu aper tue

W. Hidney said...

aidil... gym company kitorg memang best. kalau tak i tak join company ni... *tetiber

fir... lelengau tu lagu iban. tak sangka ada dalam senarai. lagu faveret i tu ngeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...