November 19, 2010

NZ Curry House

Aku tak pernah buat review untuk tempat mamam best tapi NZ Curry House is one very exceptional mamam house.

Situated kat tempat yang korang tak akan terfikir boleh buat kedai mamam; in between Menara Standard Charted dan Central Plaza that is, tempat yang kalau tak ada NZ ni akan jadi tempat budak-budak lepak dan hisap dader, eh dadah.


Ngee...

Makanan-wise memang menarik. Korang boleh buat ala carte atau main tunjuk-tunjuk jer. I can say the food pricing are appropriate untuk kedai-kedai mamam yang letak kat city centre. Tak terlalu mahal. Jangan plak bengong nak compare harga dengan kedai makcik Maimon kat kampung korang. Ikut logik la.


Anyway, kalau rancangan review kedai kat TV bagi bintang untuk lokasi mamam yang diorang lawat, aku pun nak bagi jugak. Aku bagi 9 dari 10 bintang untuk NZ Curry House.


AKUBUKANSUPERMAN: Awas! Tempat terhad dan kedai ni sentiasa penuh

12 ulasan:

singAsong said...

sedap erk? nak try ~

FaizalSulaiman said...

ramai gak review pasal NZ ni..macam nak cuba..

tengku_fir21 said...

wahh..padat jugak...

achik ezam said...

dari celah-celah kehidupan....

W. Hidney said...

sing... try arr, memang sedap

faizal... cuba jangan tak cuba

fir... memang padat, especially time lunch

ezam... celah-celah

iyllienaz said...

boleh la u belanja bila i dtg kl nanti..

JRY said...

luar kecik dlm besar. bad 1st impression.haha

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

NZ selalunya penuh cam ni ke....

ade awek pelayan tu cuncun kat depan kedai tu rupanya..
mmg penuh sesak nampaknya.

kin said...

mana gamba makanannya, Reel?? ... kata review kedai makan :P .... gamba tukang makan yg hensem je yg den nampak ni... :D

k.e.r.i. said...

seberang jalan depan KLCC tu NZ jugak kan?

jejaka anggun said...

pernah makan kat sini... usha org baru balik dr gym. heheh.

W. Hidney said...

illie... i belanja u? boleh jer hehehe

jry... ist impression jer. lepas sampai kat dalam, memang akan teruja

nizam... memang cun cun belaka

kak kin... aiyoo yg hensem tu la makanannya lol

keri... yer la kut

shaz... best kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...