AKUBUKANSUPERMAN

November 17, 2010

Ku ke udara lagi

Agak lama jugak aku tak ke udara ek? Ader ker yang merindui aku? Aku tengok followers kat sini dan kat facebook dah makin ramai. Syukur... Terimas aku ucapkan kat anda semua followers. Insyallah lepas ni aku akan post sekurang-kurangnya 8 entry sehari.

Ngeee...

Banyak yang berlaku lepas entry terakhir aku. Cuma sekarang ni aku rasa macam kesuntukan idea nak menulis. Kalau dulu mencurah-curah idea untuk entry baru. Masuk tandas pun aku akan dapat idea-idea baru. Biasanya aku akan tulis idea-idea ni dalam memo application dalam handphone aku. Now aku dah mati kutu. Aku macam dah rasakan yang sekarang ni aku dah jadi semakin bimbo dan blond *libas-libas rambut.

Orang kata untuk dapat idea entry terbaru, kena selalu lawat blog orang lain.

Tu la masalah aku sebenarnya... Ding ding ding!!!

Dulu aku boleh online time office sebab aku ada bilik sendiri. Tak ada yang kacau aku kalau aku nak online. Paling-paling pun, makcik-makcik cuci tingkap yang akan datang kacau aku.

Now aku duduk kat cubicle. Bogel dan terdedah. Sesiapa yang lalu kat cubicle aku, pasti akan nampak apa yang aku layan kat internet. Aku paling takut dengan bos aku ler. So nak mampus layan blog time office?

Bila kat rumah jer aku dah flat tahap gaban. Mana dengan experience kena raba dalam tren lagi, nak gosok baju lagi, nak main-main dengan monyet lagi...

Most of the time aku prefer layan website porn ajer kat rumah. Sah-sah la aku tak boleh bukak porn kat office kan?


AKUBUKANSUPERMAN: I love porn. Who doesn't? Selamat hari raya haji people!!!

7 ulasan:

Anonymous said...

ngek!!!

JRY said...

lawak gak bro. kah3x.

W. Hidney said...

anon... apo?

Jry... terimas :)

FaizalSulaiman said...

libas libas rambut mcm paris hilton, pakai spek mata belalang.hak hak hak

selamat hari raya Qurban, bro hidney!

achik ezam said...

gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


terkekek kekek guling2 baca entry neh.....tang angsa tuh takleh blahhhh

wakakakakakakaka....

jejaka anggun said...

apa kaitannya angsa tuh ngan entry kali nih? dan kenapa mereka2 tuh dimasukkan ke dlm guni?

W. Hidney said...

faizal... selamat raya jugak bro

ezam... angsa2 tu memang suka interfrem

shaz... mmg x ada kaitan sbnrnya. mmg sengaja letak utk tambah rencah. kang letak pic sendiri ada yg sebok cakap i ni cam-whore dan katanya gambar2 cam-whore i ni menyakitkan mata dia. oh yes, diorg dalam guni tu sebab diorg baru kena beli, nak jaga rumah bos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...