October 27, 2010

Setakat ni...

Ok ok... aku dah nak genap sebulan keje kat KL. Yer kawan-kawan, Kuala Lumpur. Kata orang KL tu kota keriangan. Atau mungkin kota kebahagiaan. Itu kata diorang.

Tapi kata aku? 

Kota kalau-korang-tak-tau-korang-akan-kata-begitu. Faham tak?

Masa aku nak pindah dulu, aku call ex-manager estate aku dulu. Aku kata la yang aku nak pindah KL dan cakap thank you sebab ajar aku sampai aku jadi macam sekarang ni. Actually dia yang inspired aku untuk pursue impian auditor aku ni. Anyway lepas aku explain panjang-panjang, dia kata, "Aku jamin lepas sebulan kau mesti nak masuk estate balik."

Apa korang rasa aku rasa? Memang aku rasa oren. Korang rasa oren tak?

Aku kena buktikan yang aku tak akan serang HR department mintak dipindahkan balik ke estate. Aku kena kuat. Aku kena tabah *sambil posing sinchan.


AKUBUKANSUPERMAN: Tak sabar nak out-station lagi...

8 ulasan:

FaizalSulaiman said...

rasa oren tu!hehehe

apa2 pun bro kerja elok2 naa,,

Azura Iznil said...

ye ke rasa Oren..bukan Strawberry ke?

Azura Iznil said...

ye ke rasa Oren..bukan Strawberry ke?

iyllienaz said...

hahaha..ape lagi..back to estate laa..walaupun xde mcd, tapi tetap ley mkn bubur mcd ngan aman..hahaha

Alan Ahmad said...

aaaa rasa blueberry. :-p
pergi mana2 pun akan sama juga nanti...

jadi kejar lah impian itue.

FiqaSaleh said...

nang rasa oren benar ya.. bau oren ada sik? ehehhehe..:p

New Entry "cinta yg hilang"

tengku_fir21 said...

haha..marilah pulang...kita pergi..

W. Hidney said...

faizal... memang rasa oren

kak zura... stoberi tak macho arr

illie... oh tidak

alan... betul tu. saya sokong

fiqa... bau sik da. rasa ajak

fir... hahaha jangan la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...