October 18, 2010

Ming-Ming dan koc wanita

Malam tadi aku mimpi jadi Ming-Ming. Siapa Ming-Ming tu yer kawan-kawan? Haaaa meh dok dekat-dekat. Rapat-rapatkan saf, pokcik nak story.

Ming-Ming ialah satu pertiga dari ahli kumpulan Wonder Pets yang merupakan seekor anak itik yang sangat confident, suka buat hal sendiri dan suka cakap "Ini siyes!"

Sekarang korang boleh nampak tak rasionalnya aku mimpi jadi Ming-Ming? Ming-Ming dan aku ada banyak persamaan.

Ngee...

Lagipun aku memang gila minat dengan siri kartun tu. Apa yang penting... Kerjasama! Wonder Pets, Wonder Pets kami datang!!!

Anyway, pagi tadi aku lambat sampai office sebab KTM Komuter yang aku naik dari Sungai Buloh lambat setengah jam. Rosak katanya. Penumpang yang tunggu kat stesen sekor-sekor dah muka panjang. Masing-masing nak rushing ke tempat kerja.

Koc wanita agak lengang, tapi aku tak boleh naik sebab aku ada 'loceng'.

AKUBUKANSUPERMAN: Esok aku gi Johor. Camana la rupa negeri tu ek?

10 ulasan:

ezam said...

*tgh bayangkan loceng bergayutan*

iyllienaz said...

best la dpt g jb..haih..nk blk umh..

FaizalSulaiman said...

woh..'loceng'! hahahahahaha

-cD- said...

cerita loceng je banyak yg melatah.. hahahahha..

p/s: mampukah loceng itu berbunyi? bukan dah rosak ke? oopssss

Azura Iznil said...

"Ding Dong"!

NUke_Rude said...

hahah.. minat gak ko eh ngan wonder pets tu? huhuhu..




loceng...!

FiqaSaleh said...

lawak ktk ya lok.. da2 jak word baru...

jejaka anggun said...

so apa kene mengena citer teren nih ngan ming ming court?

W. Hidney said...

ezam... kring kring kring

illie... bestnya dpt gi jb hehehe

faizal... yer loceng. anda tau apa itu loceng? lol

ucuk... loceng itu mampu berbunyi. setakat ni tak ada komplen lagi hahaha

kak zura... yer siapa disana?

nuke... sangat minat actually

shaz... memang tak ada kaitan ngeee

W. Hidney said...

fiqa... hehehe kamek ada kamus kamek empun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...