AKUBUKANSUPERMAN

October 9, 2010

Dah seminggu

Ok ok aku dah lama sangat tak update. Bukan apa, aku sangat busy nak settle down lepas aku berpindah ke department baru di KL minggu lepas. Tak masuk lagi dengan proses nak sesuaikan diri dengan suasana tempat kerja baru. Rasa macam masuk sekolah baru plak. Korang tau kan macamana rasa bila masuk sekolah baru? Malu-malu dan tersipu-sipu. Nak cakap pun suara sangkut kat tekak. 


Tunggu la seminggu dua lagi, meriah office ni aku kerjakan...

Aku dah jumpa ramai kawan baru. Tapi aku masih tak sempat lagi nak spedo awek-awek kat KL ni makan Mekdi. Minggu depan la kot ngeee...


AKUBUKANSUPERMAN: Sekarang ni, aku kena fikir nak pakai tie mana dengan kemeja mana...

13 ulasan:

NUke_Rude said...

pakai tie oren.. baju putih! hahaha...

slamat berjaya di ofis baru!

W. Hidney said...

nuke... ok gak tu hehehe

iyllienaz said...

haha..xlama lagi dia akan jadi budak nakal kalau kat sekolah baru..

eqbalzack said...

welcome to key hell, reel...hehe

FaizalSulaiman said...

wahh

aku selalu fel nak match baju dengan tie.hehehehehehehe

mau kena tangkap ngan fashion police.lalalalala

tengku_fir21 said...

huh..bila masa nk spedo gua..hahaha

ezam said...

camner rupe hidney tersipu sipu ek???

kin said...

Wait!...jap..jap Reel.. Kak Kin tengah imagine Reel dok shy-shy & tersipu-sipu dgn penuh sopan lagi santun kat opis baru (sambil tutup mata) ....... Alahai comel nyeh dia! :D

Di sini saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan "Selamat Bertugas " di mana jua anda berada ;)

..eh... pi gi keje selipar leh pakai ke ??... kenapa tak pakai kasut si todd tu, Reel? :P ... (sibuk, kan kak kin nih..lol)

Ad Rifza said...

Tak yah pakai baju pakai tie jek..hahaha..

W. Hidney said...

illie... oh yeah tersangat jahat

abg eq... yer welcome hehehe

faizal... alah sama la kita. bukannya pandai sgt pun. google kan ada? hehehe

fir... jom sekarang!

ezam... err mcm org lain tersipu2 ler. apa daaaa

kak kin... selipar tu pakai before gi solat jumaat. reel memang comel per hehehe

rifza... aiyooo lucah hahaha

Alan Ahmad said...

ehhh. nie nampak macam dkt HLA tower, jln kia peng... betul ker?

jejaka anggun said...

so bile nak blanja JA mekdi jugak?

W. Hidney said...

alan... 10 markah untuk anda ngeee

shaz... time? place? u just name it hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...