September 2, 2010

Maher Zain

Aku jarang sangat nak letak lirik dalam blog sebab bagi aku, banyak lagi blog lain yang tulis lirik yang sama dan that will not make me any different than them. Betul tak? Macam gerai-gerai kat bazaar ramadhan tu la. Korang akan jumpa kuih yang sama kat lapan gerai yang bersusun sebelah menyebelah.

Bosan…

Anyway, semalam masa aku duduk-duduk kat office, aku terdengar staff aku mainkan lagu Maher Zain; Insyallah tu. Molek sokmo dale bule posa kata orang sini.

Syahdu ok! Nak nangis…

Klik sini untuk ke blog Maher Zain. Tak rugi lawat sebab banyak lagu berunsurkan Rohani, Maimunah dan Salamiah yang korang boleh tengok dan download. Dengan imej buruk Islam yang digambarkan oleh pihak barat la ni, I think it’s about time we have such music appeal and approach to clear things up.

*sambung nangis…

AKUBUKANSUPERMAN: Minggu depan aku balik kampung. Tak sabar aku nak peluk cium mak ayah aku. Siyes!

11 ulasan:

FaizalSulaiman said...

maher zain terbaik!!!

FiqaSaleh said...

minat maher zain

W. Hidney said...

faizal... he's the best

fiqa... i pun baru2 jer nak minat

ezam said...

saya suka imej ziana zain!!!!!!!




**tettttttttttttt**



hehehehehe...saya juga baru berjinak2 dgn Maher zain.....soothing sangat~

jejaka anggun said...

suke gak dengar lagu maher nih... orgnya pun nampak lazat. eh, tersasul plak.

azizisamsudin said...

Inshaalllah ... :D sedap bak juadah berbuka puasa ... :D

k.e.r.i. said...

selamat hari raya bro.
kirem salam kuching tok. haha

W. Hidney said...

ezam... ziana bukan maher hehehe

shaz... eh eh macam tu plak hehehe

zizi... sponge cake u lagi sedap :)

keri... terimas bro

[danial][ma] said...

Hej! Hidney...happy eid Mubarak and love maher zain too...;-)

kin said...

Ai pun suka yu.

W. Hidney said...

danial... thanks ya. we all love maher zain. period! hehehe

kak kin... tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...