AKUBUKANSUPERMAN

August 21, 2010

Tsunami Romzeyism

Kita mungkin boleh gelak dengan rambut gonjengnya dan kasutnya yang dua saiz lebih besar. You know what they say about guy with big shoes...

Atau kita mungkin akan gelak dengan cita-cita RM12 jutanya untuk filem yang menurutnya (dengan confident) mampu meninggalkan impak termaksimum sehingga mampu membuatkan penonton pengsan dan terpaksa pulak dipapah keluar dari panggung.

Tapi yang penting (tanpa kita sedari) kita tetap syok nak tau apa perkembangan terbaharu Dr. Rozmey dan misi Dua Alamnya.

Aku pun syok gak tengok story dia kat Metro. Tapi aku akan tutup muka bisanya dengan tangan.

Kalau tak aku ngigau...

Gelak pun gelak jugak. Tapi aku tetap rasa yang Dr. Romzey ni pandai berniaga. Kalau tak, dia tak akan jadi jutawan yer dak?

AKUBUKANSUPERMAN: Siapa yang jadi image consultant Dr. Romzey ni? Sedih!!!

13 ulasan:

FiqaSaleh said...

kusss semangattt..

Mr PenyuBiru said...

Dr Rozmey kan, bukan romzey.

ezam said...

hahahahahahaaha

saya tergelak dari start baca sampai ending entry nieh.

adessssss.....


kurang pahala posa....

encik aidil banting said...

he's got style! hahaha

encik aidil banting said...

he's got style! hahaha

kin said...

cute pe dia...ngee :P

vict said...

kalau dia image consultan pun, rasanya tentu image consultant tersebut sedang bertugas dgn persaan marah dan dendam... ataupun dia dengki pasal Doktor ni hensem... ngeeee

iyllienaz said...

haha..dia sendiri la jadi image consultantnya..

NUke_Rude said...

tul dowh.
aku x ska tgk rambut dia...
n bow-tie dia tu.

huhu..

jejaka anggun said...

muke bisa?????

hahaha... mulut tuh....

amoi said...

You know what they say about guy with big shoes...


WHAT THEY SAY ABOUT IT?

tengku_fir21 said...

rambut gonjeng..hahaha..baru pertama kali dgr istilah tue..hahahaha
dia ader buat filem kerrr

W. Hidney said...

Fiqa... Kusss ngeee

PB... Err saya pun dah confuse dah. Tapi mcm2 tu bunyiknya

Ezam... Hehe hari ni jer. Hari lain tak boleh kutuk

Aidil... He got what? Style my foot arr LOL

Kak kin... Kak kin minat ek? Hehe

Vict... Agaknya la kut

Illie... Haha x kan x mampu amik image consultant kot. Duit berkoyan2

Nuke-rude... Haha which makes the two of us lah

Shaz... Opsss LOL

Illie... kena kawin dulu baru tau ngeee

Fir... Aiyoo where have u been? Dia tgh promote filem dia la tu. Gugel DUA ALAM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...