August 10, 2010

Happy itu gembira

Hari ni aku sangat happy. Sebab? Haaa…. Meh sini dok rapat-rapat ambo nak ghoyak.

Jeng jeng jeng, aku dengan penuh jayanya lulus temuduga Jumaat lepas. Insyallah kalau memang rezeki aku, dalam masa beberapa minggu ni aku akan bertukar department dan berpindah ke KL. Yippie!!! Tak jadi orang Kelantan dah aku.

Nanti la akan aku ceritakan apa kerja aku kat department baru tu.

Next in line, aku kena tukar description blog aku ni. Sebab? Sebab aku akan pakai tali leher Burberry dan kasut kulit TOD’s ke pejabat. *Gelak horny

Apa-apa pun, syukur Alhamdulillah… tercapai jugak impian aku walaupun kerja aku tetap tak seglamour orang yang kerja kat awan biru atau yang kerja kat tingkat 77 KLCC.

Dulu ada sorang member aku tanya, “Kau dah tak menulis dalam English lagikah?”

Sambil posing Sailormoon aku jawab aku nak bertukar angin. Aku nak tulis santai jer, tak payah nak pakai ayat-ayat bombastic melampau. Hasilnya? Jeng jeng jeng…

Gila terharu aku sebab ada orang sudi nak sharekan entry aku kat Facebook.

You like me? I like you too ngeeee…

AKUBUKANSUPERMAN: Seronok tengok nama-nama yang familiar baca blog aku.

10 ulasan:

iyllienaz said...

wahhh..lepas ni dia dapat makan mcd selalu laa..

tengku_fir21 said...

tahniah...
elaun duit raya naik kerr..

ezam said...

ehem2...

wang besar.wang besar!!!

k.A said...

tahniah!

||| PöJìé PööH ||| said...

So lepas nih baju xkan basah, kasut pun xkan kotor dgn lumpur lagi kann. Hehehe.

Love,
PojiePooh Abdullah

jejaka anggun said...

actually tulis in malay lebih dekat di hati... dats what i can see la!!

ps: yg penting, Tods n Burberry in KL... berangan sungguh laaaa....

W. Hidney said...

Illie... Lepas ni boleh TIDO dalam mekdi hehe

Fir... Amin ngeee

Ezam... Ehem2, saya putar halim!

KA... Terimas

Pojie... Kotor jugak, tapi kurang hehe

Shaz... It doesn't pay to dream right? Hehe

Azura Iznil said...

Orang Jepun pun menulis dalam bahasa Jepun. Nak suruh cakap english..macam berbrlit lidah. Bahaasa Melayu itu bahasa kita. Tidak malu malah bangga...malah lebih moleh..Akak nampak nama akak..wah..bangga ok?

W. Hidney said...

kak zura... tu la sebabnya reel tulis dalam bahasa kita. pasal nama tu memang kakak tak silap tengok hehehe

Anonymous said...

hi, new to the site, thanks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...