August 26, 2010

Berita gumbira


♫♪ Hari ini kau datang riang,
Tersenyum buat ku senang,
Ku lihat dirimu,
Membawa surat perpindahan kuuuu… ♪♫♫

Ngee silap lirik plak.

Lepas beberapa minggu menunggu, finally hari ni aku dah dapat surat transfer aku ke department baru di Kuala Lumpur.

Dah lama aku mengintai jawatan ni. And now I know, tak sia-sia aku pindah company ni dulu. Walaupun gaji kecik, tapi aku dapat apa yang aku nak. Syukur...

1 Oktober, akan bermula chapter baru dalam kerjaya aku.

Wish me luck!

AKUBUKANSUPERMAN: Kuala Lumpur, here I come!!!

20 ulasan:

iyllienaz said...

hahaha..lepas ni kena tukar description blog laa..

W. Hidney said...

illie... oh yeah. dah siap dah description tu. cuma tunggu masa dan ketika jer lagi ngeee

k.A said...

lepas ni back to burberry tie & tod's shoes la kan? haha. congratz!

W. Hidney said...

ka... thanks. kena bershopping sakan la beli baju baru hehehe

-cD- said...

so lepas nie sebulan kita ade 4 kali xtvt riadah ehhh termasuk makan, minum, shopping, wayang, karok n segalanya..

Kalau nak naik taman tema genting tetiap minggu pun boleh. setuju?

encik aidil banting said...

congratz!

W. Hidney said...

ucuk... wow akan bizi la wiken i kat kl nanti hehehe

aidil... terimas

ezam said...

yeayyyyyyyyyyy



berita baekkkkkkkkkkk!!!!!!!!!

all d best.....

p.s:nk join gak naik genting!!!!!

Alan Ahmad said...

Congratulation! :-)

mardhia yusof said...

bro!!
congrats!

erk...
actually kan..
sy ingat nama hidney tuh tipu2 je..
issk..rupa2nya.nama betul ek..
nama cam mat saleh..
;p

hidney bin wahid rupanya..
org sabah ke?
sy penah baca novel norhayati berahim..
nama watak heroin..laura binti jidin..
heee..;)

Boy said...

they made a terrible decision..

hahaha kidding!

congrats!

W. Hidney said...

Ezam... Haha jom!

Alan... Thanks babe

Mardhia... Haha ramai gak yg ingat tu nama glamer saya. Nama betul saya la tu. Bangga gak dpt nama unik mcm tu. Saya org sarawak

W. Hidney said...

Boy... You r right. They're making a terrible decision if they don't take me in haha

Caieja said...

Congrats!... But be careful with what you wish... Selamat berpuasa =)

W. Hidney said...

caieja... thanks ya

mardhia yusof said...

laaa..patut la..hehe..comel je nama..tukar cepat blog description tuh!!pasneh sure awek2 kL cair tgk incik hidney pakai burberry tie..;p

W. Hidney said...

Mardhia... Description kuar 1 oktober. Dah siap dah, nak post jer. Cair? Rasanya diorang akan bertempiaran lari kut ngeee

singAsong said...

Welcome to KL ~

W. Hidney said...

Singsong... Much thank you :)

cat homestay said...

nanti sure ada musang yg akan rindukan Hidney

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...