August 19, 2010

Audit dan anak kucing

Tengah orang lain busy buat anak dan buang anak, aku pulak busy melayan auditor kat office. Nasib baik tak ada yang feeling Queen of England. Berani diorang nak banyak songeh dengan aku? Kang tak pasal-pasal pulak korang dengar berita auditor kena buang dalam tong sampah kat Gua Musang… ngeee.

Minggu lepas housemate aku bawak 4 ekor anak kucing balik rumah. Kucing terbiar katanya. Aku tak tau pulak yang dia ni suka kat kucing jugak. Menarik…

Dalam banyak-banyak tu, aku paling suka yang sekor ni. Namanya Oreo. Tapi aku panggil Oyo jer. Comel tak?

Bila tengok Oyo ni, teringat aku kat Sinchan aku dulu. Sinchan... papa rindu sangat kat Sinchan. *Sedey.

AKUBUKANSUPERMAN: Kes buang bayi makin menjadi-jadi. Hukum gantung sampai mati macam tak bagi kesan langsung

18 ulasan:

encik aidil banting said...

meow meow meow

budak chOmel said...

hahha!.cOmel lah kucing2 tu.mcm nak cubit2 pOn ade.

kes buang bayi makin byk sbb hasil new year.ngeh3.

ezam said...

gambor yg last tu...ermmm.....ermmm

takpelah bulan ramadhan....

hahaha.

sweetnya kutip kucing terbiar....org sekranag nk kucing persian jerk.

W. Hidney said...

aidil... woof woof! ngee

bc... jgn cubit kuat2. nanti diorng nangis hehehe

ezam... ish ish ish. bulan puasa ni, jgn nak kreatif sgt imaginasi tu hehehe. kucing persian tu tak best. utamakan barangan tempatan

jejaka anggun said...

kucing kat umah mak kaler nih nama comey.

yg dulu nama chiko but dah arwah. sakit. maybe kene kencing tikus kot?

iyllienaz said...

alalala..comel sangattt..nanti balik kl, angkut semua sekali ke??

amoi said...

kucing2 tu tgh beromen ke?

T___________T

Maya said...

Kucing tu nampak comot...mandikan dia, shampoo keh

W. Hidney said...

shaz... innalillah

illie... tak angkut kot. 'org rumah' tak suka kuceng huhu

amoi... chis! hahaha yg sekor tu suka isap susu adik dia. rindu kat mak diorg tu

maya... dah mandikan hari tu. kotor balik. bulu putih ni cepat kotor

-cD- said...

ngape ucuk biarkan dorang nie sumbang mahram? adik beradik main isap2 tetek plak.. oopssss

hahahah..

FiqaSaleh said...

lawak da jak kitak tok... hahhaha

W. Hidney said...

Ucuk... Haha tu la diorang ni. Main2 isap tetek plak. Biasa tau!

Fiqa... Hehe biasa jak

Tokan said...

was here

amoi said...

ada ke susu kat adik dia tu?
kau nampak ke susu tu keluar?
LOL

HAHA

W. Hidney said...

tokan... thanks for coming

amoi... memang la tak keluar susu adik manis oi. kucing jantan mana leh keluarkan susu LOL

Pepper said...

comel! kucing la yg comel...hehe

W. Hidney said...

pepper... haha memang penulisnya tak comel pun. *tetiber

amoi said...

habis asal dia isap?


kalau I tak selera nak isap tetek laki. LOLOLOLOLOLOLOL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...