July 13, 2010

World Cup 2010

Selepas 31 hari, 64 perlawanan dan seekor sotong kurita, akhirnya Sepanyol dinobatkan sebagai juara unggul World Cup edisi 2010. Kaum isteri-isteri dan girlfriend-girlfriend dah boleh start manja-manja balik dengan pasangan masing-masing.

Tapi…

Suddenly rancangan TV dah tak cukup macho. Rancangan meleleh kembali mengambil alih…

Nasib baik Argentina tak menang. Kalau tak, ramai yang akan sental mata diorang dengan Clorox lepas tengok Maradona membogelkan diri sendiri... Tayang anu...

Eeuuuwww! Sangat tak chomel!

AKUBUKANSUPERMAN: Bila nak tengok Malaysia masuk World Cup?

4 ulasan:

Diloz said...

tunggu 7 generasi pun belum tentu m'sia masuk wc dowh.

hhaha.

Boy said...

world cup?

what's that?

jejaka anggun said...

terbukak channel apa ntah n tertengok citer duyung melayu tiru nyesebel. sian. msia mmg suke meniru.

n msia juga tidak akan masuk WC. never with the capital NEVER.

W. Hidney said...

Diloz... Tu la pasal. Setakat jadi penonton la kita

Boy... World cup is cawan dunia :)

Shaz... Msia memang can tu. Selalu tiru with capital T hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...