AKUBUKANSUPERMAN

July 9, 2010

Paul oh Paul

Walaupun aku selalu nyanyi lagu “Don’t let me be the last to know”, aku tetap jugak akan jadi orang yang paling last tau akan perkembangan semasa. Sedih!

Apa pun sejak dua menjak ni semua orang bercakap pasal Paul si sotong kurita. Aku ingatkan si Paul ni adalah seorang HE yang sanggup jadi SHE untuk acara pencarian bakat atau pun seorang HE yang konfiden nyanyi suara kepit kat National TV. Rupa-rupanya memang sah si Paul ni adalah seekor sotong yang pandai tilik nasib. Hebat ek kau Paul? Gila suspen aku.

Aku tak bercadang nak cakap panjang pasal Paul sebab sah-sah anda semua boleh gugel ajer kat tenet atau tengok sendiri kat yutiub.

Gua chow dulu arr bro!!!

AKUBUKANSUPERMAN: Jom nyanyi sore kepit kat RedBox!!!

8 ulasan:

budak chOmel said...

hahha! i pOn tatau jugak psal paul ni..wuwuwuwuwu~

Azura Iznil said...

Paul..oh..Paul..Aku cinta pada mu. Tekaan mu tepat-tepat belaka. Kau juga buat aku tersangat kecewa. Kerana ramalan mu lar membuat kan aku terlepas untuk menyaksikan Maradona bak celcom bear berlari bogel keliling kota. Sungguh kau sampai hati.

Apa2pon Paul..kalau kau ini aku goreng nampak lazat juge kan...

Boy said...

khatijah ibrahim satu

jejaka anggun said...

paul tuh bakal jadik lauk
masak sambil tumis ngan petai lepas fifa abis.

hahaha.

beLalanG said...

yg manusia pun satu nk marhkan sotong tu pun napa pun x tau... pelika kan??? hmmm :)

W. Hidney said...

chomel... hahaha sama la kita. calit!

kak zura... eeeuuuww! maradona nak lari bogel? nasib baik argentina kalah. kalau tak, ramai yg akan masuk hospital mental sebab fikiran kacau LOL

boy... nah

shaz... hahaha ada jugak terbaca pasal tu. orang kat germany kata paul ni murtad sebab dia lahir kat germany. tetap jugak nak sokong negara lain hahaha pelik!

belalang... tu namanya manusia fanatik. apa2 pun boleh jadi

teDDy said...

agak2 la kan?...leh x si paul ni ramal kat teddy sama de teddy pragnent laki ke perempuan...huhuhuhu ((just joke dont take it seriously ok bebeh))

W. Hidney said...

teddy... hahaha boleh jer kot si paul tu ramal *adeh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...