AKUBUKANSUPERMAN

July 6, 2010

Marah

Kalau aku marah, kau tarik muka. Cakap aku ni kejam la, tak berhati perut la, tak fun la. Tapi kalau kau gelak macam mak lampir kat dalam office time aku tengah bengang nak kira gaji kau, kau ingat aku akan duduk diam jer?

Kau pernah tak rasa macamana kalau kepala kau kena sumbat dalam lubang jamban?

Pathetic tau tak? Gila buruk perangai.

AKUBUKANSUPERMAN: Marah ni…

8 ulasan:

iyllienaz said...

huh..kepala kena sumbat dalam lubang jamban..haha..lepas tu flush tau..

Boy said...

PMS



(garangnye)

jejaka anggun said...

lempang jer sekor2

W. Hidney said...

Illie... Memang akan di flush. Dah tu turunkan penutup tandas tu

Boy... Garang manja2 jer

Shaz... Meh tolong i

-cD- said...

alaaaa pe sangat sumbat pale dalam lubang jamban? campak je dalam tangki najis tu.. hehehe

cool ucuk.. cool..

W. Hidney said...

ucuk... bagus cadangan tu

Diloz said...

apa lagi.
kau fire je dia.
eh silap,baru ingat kau bukan superman.

=P

W. Hidney said...

Diloz... hahaha superman or nosuperman. aku fire pakai mulut longkang aku jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...