July 12, 2010

Cerita pulut lagi

Aku ada satu soklan…

Orang Kelantan sangat suka kat pulut ek?

Kalau dulu kerani aku buatkan pulut durian untuk aku, hari ni, aku disajikan pulak dengan pulut ikan masin. Nampak macam pelik tapi surprisingly it’s very sedap. Sungguh unsangkarable! Bertambah-tambah aku makan.

Aku tak nak bangkang kalau ada orang cakap Kelantanese memang kreatif kalau bab-bab pulut mempulut ni. Tapi kalau nak diikutkan kreativiti aku plak, aku nak try buat pulut kuning mekdi. Ada berani?

AKUBUKANSUPERMAN: Pulut Krispy Kreme pun sodap gak…

9 ulasan:

Boy said...

I'd go for pulut mekdi :D

jejaka anggun said...

Pulut bole buat org ngantuk la!!

W. Hidney said...

boy... hehehe good for you

shaz... yer ker? tatau la plak. i cergas jer lepas makan pulut

Boy said...

sedap eh ikan masin pulut tu..
rasa apa?
masin2 je ke..
x penah rasa agi

W. Hidney said...

boy... sgt sedap

iyllienaz said...

balik sini sila hidangkan kat kitorang pulak ek..

W. Hidney said...

illie... ok jeh :)

teDDy said...

penah try ke kentang pulut mc d tu...huhu sedap ke...leh promo ni...versi baru...:)

W. Hidney said...

teddy... hahaha kalau ada dah lama try dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...