AKUBUKANSUPERMAN

June 26, 2010

Keje is work

Aih banyak nyer keje nak buat. Aku ingat lepas aku lompat kompeni dulu, keje aku akan tambah senang sebab aku dah banyak cacai nak kerah. Tapi hakikatnya, aku jugak yang kena mencacai.

Semalam boss berkhutbah, "Higher post comes with greater responsibilities. So suck it in."

Hmm macam pernah dengar jer ayat last tu...

Sejak dua menjak ni, makin lewat aku balik rumah. Makin aku nak cepat balik, makin melambak plak fail atas meja. Semua nak kena endorse. Semua nak kena reply. Pecah kepala aku.

Hujung minggu datang lagi. Dah berkutu aku duduk rumah. Plannya nak pergi KL, makan Mekdi. Tapi fail-fail kat atas meja ni macam meraung-raung tunggu aku settlekan.

Bawak tilam la ke office macam ni!

AKUBUKANSUPERMAN: Naaaakkkkk balikkkkkkk...

6 ulasan:

Boy said...

need help?

I'll do the 'Mekdi' part.. haha

budak chOmel said...

hahaha~ kesian gila~ ujung minggu pOn kne dOk ngan fail2~ heh!

p/s : idea yg baek bwk tilam ke Office tuh. :p

jejaka anggun said...

tahniah!

W. Hidney said...

boy... hahaha tolong i makan mekdi nak?

bc... bawak katil dengan freeze sekali hahaha

shaz... tak baik lah u ni huhuhu

iyllienaz said...

sedapnya makan big mac td..lagi2 ada ice cream sundae..haha

W. Hidney said...

illie... tak puas hati!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...