June 21, 2010

Karnival bola kami

Everytime aku menengok picture-picture yang fellow bloggers tangkap dan letak dalam entry dorang, aku rasa macam intimidated tapi aku redha. Saya budak baru belajar, kalau salah tolong jolokkan. But I wish I can be as good though.

Anyway, berikut adalah picture-picture yang aku sempat tangkap sempena karnival bola kat Ladang Serasa pada Jumaat lepas. Walaupun team estate aku; South FC tak menang, tapi kitorang menang sorak hahaha.

Enjoice!

AKUBUKANSUPERMAN: German kalah dengan Serbia! Arghhh benci!

5 ulasan:

farah said...

pande lah ktk main bola??? haha len kali lawan futsall ngna kamek ah.... haha

W. Hidney said...

farah... maok lawan futsal? bila? siney? ok jak hahaha

farah said...

haha..... ok jak ktk ya... dah ya... bkan nya mena pun... huhu! HAMPEH! hahahaha

Edy Ramanov said...

huhu. edy x pandailah main bola. tapi tgk je boleh lah. huhu
Aiz Batu Campur - Tips Nak Hati Senang

W. Hidney said...

farah... oooo kitak hampehkan kamek ooo...

edy... hahaha sama la kita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...