AKUBUKANSUPERMAN

June 29, 2010

Jalan jalan cari mamam

Bayangkan...

Hujung minggu dan korang tengah tengok tv, bosan, lapar dan horny. Sedang korang asyik alih-alihkan channel, tiba-tiba korang tertengok Maria Tengku Sabri dalam rancangan Jalan Jalan Cari Makan tengah syok mentekedarah kuay teow lazat yang ditabur dengan udang yang gemuk-gemuk belaka. Sedapnya... Korang rasa macam nak jilat jer skrin tv tu.

Apa korang rasa? Oren?

Sanggup tak korang cari kedai makan tu?

Photo-photo yang berikut ni adalah konotasi dari situasi kat atas.

Jom serang kedai tu kat Doli Kuey Teow Goreng. 16 Jalan Wan Kadir 4. Taman Tun Dr Ismail.

AKUBUKANSUPERMAN: Ini bukan siaran berbayar...

9 ulasan:

budak chOmel said...

hah! sedap x kuey teOw kat situ?

Azura Iznil said...

Ok..akak pergi..dekat ngan opis ni..yummy!

iyllienaz said...

aik??bila masa plak ada kat ttdi??haha..macam biskut..

Boy said...

sedap eh???

try Mali's Corner.. kat setapak.. char kuey tiow dia sedap!

Kheiril said...

haaallloooo! u tengok JJCM musim berapa? pengacaranya Serina Ridzuan yer... bukan kak maria.... harap maklum...

jejaka anggun said...

cara menunjuk papan tanda penuh gaya betul!

W. Hidney said...

bc... sangat sedap. x rugi singgah. cepat!

kak zura... wow semangat nih

illie... hahaha i ada personal jet. kejap jer kalau nak ke kl dari gua musang ni

boy... so i have heard. nanti i pergi try k

kheiril... hello! i tulis BAYANGKAN dalam entry k *kantoi

shaz... semestinya. baru org percaya yang tempat tu memang besh!

-cD- said...

pic last tu macam minta di ciom.. hahahahha..

W. Hidney said...

ucuk... yer ker? dah natural mcm tu la hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...