June 27, 2010

Bed story

Dah berbulan aku tido pakai katil single jer. Aku pulak jenis yang tak boleh nak nyenyak tido kalau tak pakai 18 bijik bantal. So I need to have a bigger bed NOW!

So hari tu aku cakap la kat bos yang aku nak keluar ke town untuk survey katil baru. Of course bos sengih kat aku before benarkan aku keluar. Faham sangat aku dengan sengih-sengih yang macam tu. So untuk menyedapkan hati, aku confirmkan assumption dia tu, "Nanti sampai jodoh saya jemput la tuan datang. Nak kumpul duit dulu."

Boleh?

Kat kedai, aku belek-belek catalog mencari jenis katil yang aku nak dengan budget yang tak seberapa. Aku dah set awal-awal criteria yang aku nak.

Mesti warna itam.

Mesti warna itam, dan...

Mesti warna itam.

Finally, aku quote kan untuk yang dalam picture pertama kat bawah ni. Apa pendapat korang? Cukup macho tak?

AKUBUKANSUPERMAN: Tak sabarnya aku nak golek-golek kat atas katil baru ni...

14 ulasan:

Boy said...

itam? gothic ke? hehe

yang no 2 tuuuuu!

iyllienaz said...

no2 tu macam lagi best je..haha

W. Hidney said...

Boy... Itam sebab kalau kotor x nampak stain. Eh mcm x betul jer hehe

Illie... Alaaa dah quote yg nombor satu waaaa

Boy said...

haaa dah 2 org votee no.2 nie..
no.1 oke lah.. no.3 xmo

budak chOmel said...

hahha! vOte fOr number One~ ngeh3.

farah said...

pilih bgus ah... asal sik berbunyi dah... haha kuang3!

jejaka anggun said...

hahah. dulu masa nak carik katil pun mesti warna itam jugak. akhirnyer tercapai jugak impianku itu.

pic no 2 tuh sexy.

W. Hidney said...

Bc... Oh yeah no 1

Boy... Pilih la no 1

Farah... Konfem sik bunyik hahaha

kin said...

klu biliknya besar ... i think no. 2 tu sgt ler sesuai.

No. 1 tu ok gak... very the sexy :D

W. Hidney said...

shaz... semua kata yang nombor 2 tu best. nak tukar la kot hehehe

kak kin... masalahnya bilik reel tak cukup besar hehehe

Anonymous said...

no 2 kurang kemas

W. Hidney said...

Anonymous... That what I think. Agak kurang kemas

a.z.n.e.e said...

salam perkenalan hidney..

hum... semua ok.. tp pilih la yg sesuai dgn tema bilik... hehehe.. boleh tak ckp gitu? hehehe..

W. Hidney said...

Aznee... Tema bilik? Err x pandai la tang tu hehe. Salam perkenalan jugek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...