May 9, 2010

Skuter oh skuter

Kalau semua orang bermimpi nak beli kereta mewah dengan kelajuan super, aku pulak cuma nakkan sebuah skuter yang comel. Tak payah nak terkocoh-kocoh bawa laju-laju. Jalan slow jer...

Aku boleh bawa pergi buat grocery…

Aku boleh bawa pergi santai-santai…

Aku boleh bawa pergi jalan-jalan kat Lot 10...

Aku boleh bawa pergi kerja…

Aku boleh bawa pergi dating…

Minyak murah, selenggara mudah.

Birthday dah dekat ni. *Hint hint…

I’MNOSUPERMAN: Tak salah memasang angan. Doesn’t cost a penny pun…

8 ulasan:

Boy said...

that pic reminds me of crazy frog
hehe
ding ding ding

jejaka anggun said...

Pic tu retro sangat tau! Jln2 naik scoot x pakai helmet. Haha.

W. Hidney said...

boy... ding ding ding diiiiiiiing!

shaz... comel kan?

Azura Iznil said...

Eeee..nmpak aurat Reel.Tak malu tau.

W. Hidney said...

kak zura... haha pakai skuter boleh pakai kain pelikat dan kepit kaki rapat2 hehe

iyllienaz said...

alalala comelnya scooter..haha

Azura Iznil said...

a'ah..kena tutup rapat Reel..nanti kembang..ekeke.

W. Hidney said...

iyllienaz... hahaha tu sebab i suker

kak zura... lagi parah dari pakai suar pendek kan? nampak semua LOL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...