May 21, 2010

Noor Bibiyana Berry

Best tak tajuk post kali ni?

Aku nak buat announcement ni. Bukan eh bukan! Aku tak merancang nak kawin lagi (apakah?) Nothing monumental really. Aku adalah pengguna terbaharu Blackberry.

Muahahaha *gelak sejahat-jahatnya!

Before ni aku pakai HTC. Korang tau ker? I don’t blame you guys for not knowing. Ramai jugek yang garu kepala kalau aku cakap aku pakai jenama tu. Tapi HTC bukan tepon cap ayam yer. Sila gugel kalau tak cayer…

Pernah tak korang tengok iklan kat tv tu. Bila seseorang tu amik minuman tongkat ali, dia terus jadi terkenal, buat duit juta-juta. Atau bila seseorang tu drive kete Getz, semua aweks melopong, merembes tanpa kawalan.

Haaa cam tu la aku rasa bila aku setat pakai Blackberry ni. Aku suka perhatian yang aku dapat.

Siyes!!!

Tayar kete pancit pun aku tak hadap sangat. Sebab apa? Sebab aku hepi lah.

Nak kutuk aku? Kutuk lah… aku tak kisah sebab aku ada Blackberry. Kau ada?

I’MNOSUPERMAN: Ooohh bahagianya…

14 ulasan:

Boy said...

hahahahah overnye

jejaka anggun said...

Bestnyer pakai BB. Kaya sgt!! Taste!!!

dD Fabulous | sitekateki said...

welcome to BB club bro...

www.ddfabulous.com

W. Hidney said...

boy... hahaha memang over the moon

shaz... taste? hehehe *gelak seram

dD... tengkiu

-cD- said...

ermm kat sini setiap seorang pengarah bahagian di"beri"kan free sorang satu..

yg sedeynya dorang x pandai guna... hahahahah.

p/s: kerani kitorang pun ada yg pakai BB.


p/s/s: mampu pakai iphone je.. kekekek

Alan said...

iyer ader :-p

iyllienaz said...

haha..blackberry rupanya..ingat announce calon bini..

AmeZac said...

BB vs iPhone. Blek!! >D

W. Hidney said...

ucuk... hahaha tu la trend terkini dan tersensasi syarikat2 kat mesia ni hehehe

alan... hehehe

iyllienaz... tu lambat lagi kot

zach... u can afford to buy both lah! buweek

Azura Iznil said...

Akak tak ada BB dek..tapi akak ada kereta Brand Honda..Reel ada???

W. Hidney said...

Kak zura... Adeh sungguh bisa perlian akak tu. Adeh deh deh

farah rozaman said...

haha... tiru!!!!!!!! huhu

f said...

name gf baru u meletop!*nanges

W. Hidney said...

farah... siapa tiru hehehe

f... hahaha harus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...