AKUBUKANSUPERMAN

April 16, 2010

Of safety helmet... Revisited

Masa kat Sarawak dulu, semua pekerja estate aku pakai topi keselamatan sebab I made them to wear it, and of course it’s the company policy thing. Bulan lepas, company baru aku ni keluarkan perkeliling pasal kepentingan keselamatan sewaktu bekerja. Well I am really good at implementing safety at work place (cos I bitch a lot), so aku sarankan agar semua pekerja diberi topi keselamatan.

And so they were given a safety helmet… and this was what I discovered this morning. Terharu? You decide…

I’MNOSUPERMAN: I miss Masitah…

8 ulasan:

Alan said...

:-D

W. Hidney said...

alan... ;)

A.R.A.S.H. 910 said...

klaka ;p

farah rozaman said...

kamek sik???? uwahhhhh!!!!!!! Jelez

jejaka anggun said...

semangat membara sampai bawak ke rumah....

kin said...

Reel ni mesti boss yg amat lah garangs ye...huhu... tapi baik hati ;)

mohamad 'may' yawmon said...

salam... hye, gila lah akak tu kat dapo pun pakai helmet keselamatan! =D

W. Hidney said...

arash... memang klaka. tapi terharu jugak la hehehe

farah... hehehe miss u too bah

shaz... memang semangat. i akan cadangkan dia sebagai pekerja terbaik tahun ni

kak kin... memang baik hati hehehe

mohd... hahaha dia tak gila masalahnya. cuma mengikut peraturan yg telah ditetapkan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...