AKUBUKANSUPERMAN

April 24, 2010

Hampeh!

Hampeh! Tak pernah aku sebosan ni.

Minggu lepas aku usha bos aku, aku nak tukar off day ke hari Ahad instead of Sabtu. Biasanya aku akan pecut kereta comelku ke KL pada tengahari Jumaat untuk berhujung minggu dan replenish tatabahasa urban aku. Bos kata “ok jer.”

Hmm… sayang bos! [Sambil kuis-kuis dagu bos]

Dan hari Sabtu pun menjelma… Dengan semangatnya aku datang awal ke pejabat, pakai t-shirt kegemaranku dan buat-buat sibuk dengan fail ‘internal memo’ yang Chief Clerk aku bagi. Memandangkan dah banyak paperwork aku settlekan petang semalam, aku plan nak gerak ke KL pukul 11 pagi. Tapi semua orang macam tak faham-faham jer yang aku patutnya half day hari ni. Makin banyak pulak paper yang diorang hantar ke meja aku. Dan semua nak hantar hari ni!

There goes my Seoul Garden dinner…

I’MNOSUPERMAN: Rambut aku dah panjang mengurai ni. Rimas!

4 ulasan:

-cD- said...

Pe kata ilangkan bosan tu kita naik solero. heheheh jgn wat muka pucat cam 3/4 taun lepas...

hehehe

jejaka anggun said...

rambut dah panjang? apa lagik bole lah libas2 sambil pose kat ofis...

k.e.r.i. said...

aku baru je makan kat Seoul Garden tadi.
kat Mahkota Parade.
*kenyang lagi neh*

W. Hidney said...

ucuk... hujung minggu ni nak buat tebiat naik genting, berebut naik kereta kabel dgn org yg sama2 cuti sempena haru BURUH hehehe

shaz... done that! LOL

keri... haha best kan main masak2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...