AKUBUKANSUPERMAN

November 8, 2009

Sekadar menulis weh!

Kalau dulu aku selalu merungut setiap kali aku bertugas pada hari ahad. Since that I'm working 6 days a week, hari ahad adalah satu-satunya hari yang membolehkan aku untuk melakukan aktiviti bebas tanpa perlu memikirkan hal-hal kerja. Ahad is basically my lazy day.

But now that I'm in Kelantan, I have no choice but to work on sunday. Aku perlu bangun seawal jam 6 pagi dan balik pukul 5 petang- 4 kali sebulan, 12 bulan setahun. TIADA PENGECUALIAN!

Jumaat lepas aku ke Kuala Lumpur untuk menghabiskan hujung mingguku. The sceneries along the way from Gua Musang to KL are to die for, membuatkan perjalanan yang 3 jam itu tidak terasa jauhnya. But some people literally choose to die with the scenery. Berikut adalah pix yang sempat aku tangkap di laluan Merapoh-Kuala Lipis. Minta-minta aku dijauhkan dari perkara-perkara macam tu. Al-fatihah untuk si pemandu...

I'MNOSUPERMAN: Malang memang tak berbau...

7 ulasan:

azizisamsudin said...

hati2 di jalan raya .. majulah sukan untuk negara ..






hidup N9... (nilai) hehehehhee.... larikk !!

W. Hidney said...

zizi... amboi memang hang orang nogori kah? GOMO KELATE GOMO!!!

jejaka anggun said...

semoga rohnya aman di sana...

W. Hidney said...

JA... amin

Ejay said...

point taken.. huhu

-cD- said...

ucuk..
kalau 4 kali sebulan, setahun 48 kali laaa hahahahah..

next week turun ehh.. next week free..

W. Hidney said...

ejay... good boy

ucuk... hehehe dah dibetulkan dah. minggu ni x pasti lagi. ingat nak jelajah cameron la :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...