September 24, 2009

Sekitar Raya 2009

Berikut adalah picture-picture sekitar sambutan raya 2009 ku di Mukah. Enjoice...

I'MNOSUPERMAN: Meriah raya tahun ni. Alhamdulillah...

13 ulasan:

eQbalzack said...

cayalah! tahun depan warna apa kita reel? hehe

lifeislikethat said...

wow meriah sungguh..ur baju raya pun sama tone dgn i..hehehe
i suka tgk guys in baju kurung johore.

azizisamsudin said...

i like !

W. Hidney said...

abg eq... tahun depan warna putih plak. sama kaler dgn kereta i hehehe

ana... ahaks thanks

zizi... u like? i like it too :)

kin said...

kak kin memang tak leh tgk jejaka berbaju Melayu...cairsss

;)

W. Hidney said...

kak kin... erkkk

Azura Iznil said...

Meriahnyer raya di Mukah..seronok..seronok..

-cD- said...

meriah...
ermmm mana pic baby kak needa?

W. Hidney said...

kak zura... mmg meriah

ucuk... nanti i update k

F*A*R*A*H said...

Abg hid... Ni kak mimah ney?? maok kak minah agil nyaseh di umah nak?? mun sik pun dah jadi cicakman malekat d dindin... hahaha

W. Hidney said...

farah... nya gik keluar carik miding pakei sungkei nya ya tek. mun sik ada, memang nya confirm akan jadi cicakman udah ya hahaha

Ejay said...

bro.. dlm satu pic tu ada sorg mamat kepala dia rebah atas meja tu sape eh? ur fren ke? ahahahha...
i feel funny la tgk pic tu. nak try la pose camtuh nnti.

W. Hidney said...

ejay... thats my younger brother. baby yg i pegang in one of the picture tu anak dia, buah hati i

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...