AKUBUKANSUPERMAN

August 4, 2009

My genius workers

I was doing my routine site visit the other day when I discovered how astonishingly creative my workers can be. In case you were wondering, it’s a packet of instant noodle filled with water and cooked over an open flame. Why can’t I think of it before?

I’MNOSUPERMAN: What else can they do?

10 ulasan:

lifeislikethat said...

say WHAT???...

W. Hidney said...

say hay hoo

kin said...

mee sedap ni memang kak kin nyer feberet...
memang sodap!

i think packaging mee sodap je leh wat camni tak??

Azura Iznil said...

Huh..tak tercapai akal ni ha.

W. Hidney said...

kak kin... mee meggi pun boleh kak. jgn terkejut

kak zura... reel lagi la tak tercapai akal

lifeislikethat said...

imagine the chemical reaction...i'm sure it's harmful to cook like that...

genius you said???..hmmmm i pass..

CapTaiN HooKeD said...

Ney, baik ko iboh makan meggi di masak kedak ya, plastic wrapping yang dipanaskan ada mengandungi chemical yang menyebabkan kanser... so you better don't even dream of doing it!!!

W. Hidney said...

lifeislikethat... very genius n yet very dangerous

val... haha i will not do it la

F*A*R*A*H said...

Hid... macam ni ndak ka rasa mee ya ka? mee mrendam ngan aik panas jak dah pelik2 rasa... kitak ada cuba makan ka? hehe ni tauk semangat ingin tahu kuat gilak ktk ada cerik sikit2....

W. Hidney said...

farah... eee x mok la. sik la kmk gigih gilak nak cerik mee ya. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...