July 12, 2009

Jalan-jalan

Sekitar day-out dengan Cd dan Mikha tempohari di The Curve. Finally dapat jugak aku tengok Ice Age 3. Yang penting 3D yer. Aku bagi 9/10 sebab babak tupai gigih tu melebih sangat. Apa-apa pun, seronok sangat sebab dapat jumpa cD walaupun sesat sampai ke Puchong!

I'MNOSUPERMAN: MapKing banyak membantu. Tapi aku ni slow sikit dalam bab-bab baca peta ni...

13 ulasan:

FERDAUSferdy Buthaks said...

I still dun hv the time to watch Ice Age 3 =(

Azura Iznil said...

Reel lambat!

k.e.r.i. said...

oi oi.
sesat ke puchong apsal tak amek aku?
leh paksa banje ice age 3.
huhuhu

-cD- said...

Majuk ngan abg eQ punya pasal kan... oopssss

W. Hidney said...

ferdaus... kena adakan masa. tak rugi :)

kak zura... tu la pasal huhu

cd... nak majuk 10 tahun ni. tak pedulik!

keri... dok puchong ker? x per. now that i know, lain kali nak buat2 sesat ke puchong la. boleh belanja i tengok harry potter plak hehe

eQbalzack said...

majuk 10 tahun?? tua dah abg eq. 45 kot...ada org nak kawan lagik ke? hehe

p/s: suka la imej rambut reel yg baru tu....hehe

chimera said...

jauhnya pegi tgk ice age... teringat pulak baru ni gigih jugak usaha pegi kl nak tgk transformers.. lepas ni harry porter pulak... suruh cD belanja tiket macam ok jugak kan..

W. Hidney said...

abg eq... yer nak majuk 10 tahun ni. tak pedulik!

chime... ok jer kalau nak soh cd belanjer tengok movie. jangan lupa ajak i plak yer. i boleh jemput chime kat pahang. tapi kena pastikan MapKing i berfungsi dulu ler. nanti tak pasal2 jumpa papan tanda "WELCOME TO HATYAI" plak hehehe

kin said...

kak kin rasalah kan abg eq korang tu tak mo muncul sebab dia ingat kak kin nak mai gamaknya... dia nebes... ye ke EQ???

LOL

W. Hidney said...

kak kin... tak ada maknanya nak nebes2 kak kin. dia bz tu

A.R.A.S.H. 910 said...

x tgk lagi...

jauh menonton sehingga ke KL.. =)

W. Hidney said...

arash... kat bintulu bulan depan baru keluar. kalau nak tengok 3d, kena tunggu 2 tahun lagi

F*A*R*A*H said...

ala... sik tengok gik.... Riya g tengok transfomer jak.... ya pun... huh!! macam biasa bayar rm12 pake tido dalam panggung wayang jak.... haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...