AKUBUKANSUPERMAN

July 11, 2009

B...

I'MNOSUPERMAN: Picture speaks thousand words...

11 ulasan:

kin said...

touchee... :D

eQbalzack said...

huruf 'B' juga yg reel suka..kenapa tak K, E, C, .....

B said...

oh thanx dear.

*ops feeling

k.e.r.i. said...

T_T

W. Hidney said...

kak kin... really? hehehe

abg eq... sebab B tu duduk kat nombor dua senarai abjad. secara tak langsung, B reel tu letak tampat kedua terpenting dalam hidup reel selepas diri reel sendiri. ok tak jawapan reel ni?

b... LOL

keri... ;b

aBByLiCioUs said...

B??? ABBY kah? hahahaha! yooooooo sooooo touching! nice post indeed! where are you currently and what r u doing now? still attached to where you were all this while?

W. Hidney said...

abby... boleh juak mun B=ABBY hehe. i'm in kl now babe. cuti2 malaysia. rejuvenating myself hehehe

stabuxguy said...

Hid,

ai macam kenai ja shot nih... :)

how are yu babe?

K.

W. Hidney said...

kash... hehehe smsed u the other day untuk minta kebenaran pakai shot ni. tapi u tak reply. i am fine dear. semalam kat T3 subang. teringat kat u sebab tu airport rasmi u hehehe

stabuxguy said...

hahaha it's ok la Hid. i dah start demam dah rasanya dat day. mmg tak jawab fon pun... tc dear!

K.

annisa89 said...

cute thing to be given..hmmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...