June 14, 2009

Lets bertanam pokok

Berikut adalah picture-picture yang sempat aku tangkap di sepanjang majlis menanam pokok sempena dengan Hari Alam Sekitar Sedunia di ladangku tempohari.

I’MNOSUPERMAN: I can’t even plant a flower, but yet I’m a planter. How?

9 ulasan:

chimera said...

kompius jugak tgk gambar 1st tu... 'this the pokok' - ingatkan anak panah tu tunjuk dekat mamat tu... rupanya memang ada pokok kat celah diorg... hehehe

tanam poko durian lah... nanti besar boleh makan durian... ni tanam pokok apa ni??

kin said...

I guess u know this one, Reel...Org tua2 kata ( kin tak termasuk..hu3) bila tanam pokok & that pokok tu tak mati, idup subur...Kira kita "COOL" lar... kalau sebaliknya kira kita "HOT".

So Reel ni "COOL" ke "HOT"???....

Hah, yg mane satu?? hahaha :P

W. Hidney said...

chime... kitorg tanam pokok kayu manis hehehe

kak kin... reel mana der hot. reel biasa2 jer hehehe

arep said...

hahahaha.. apa jadi pada manager u ol? berekor bertanduk sebagai.. hahaha

W. Hidney said...

arep... sesajer jer. nak menambah rencah hahaha

A.R.A.S.H. 910 said...

hijau.........(^_~)

eQbalzack said...

reel...apa relevannya tanam pokok kayu manis tu? napa tak tanam pokok buah...??

p/s: suka bau kayu manis...mcm aramis always jer! haha

@xiM said...

Let's get our eath go green!!

good job:)

Azura Iznil said...

La..tnm lah pokok durian..sedap sket!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...