AKUBUKANSUPERMAN

June 23, 2009

For the first time...

Damai Estate was visited by the good and hot people from the RSPO team yesterday and for the first time in MANY years, I like it a lot. Why can’t they send more hot people to Damai Estate?

I’MNOSUPERMAN: She can visit me, I mean Damai Estate anytime ;b

7 ulasan:

-cD- said...

Wa wa wahhhh..
kemain ehh, kalau yang datang lelaki cam aflin & bob camne agaknya layanan dowang? kekekek

W. Hidney said...

ucuk... reel buat2 tak layan jer hahaha

Absolute Layla said...

agak2 mummy buat surprise visit entah dilayan ke tak..almaklumlah mummy ni tak lah hot..suam-suam jer..hahaha

W. Hidney said...

alah mummy... reel akan bagi 1st class treatment punya hehe

kin said...

kalau kak kin lak datang ... ada pukulan kompang, bunga mangga...paling tak pun payung golf hat yang besak tu, bagi tak gelap kulit...boley??...hahahaha

F*A*R*A*H said...

wahhh... ulat bulu naek daun sudah...
haha... cuba munorg yg datang mcm humpy dumpy sik kan gambarnya masok blog.. haha. jom mekelik!!! kahkahkah

W. Hidney said...

kak kin... bukan tu jer kak kin, reel akan pasang gang silat gayung dan team makyong untuk kak kin. 2 org inang akan bersedia utk layan kak kin bila2 masa jer hehe

farah... hahaha jom mekelik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...