May 11, 2009

Of Labour Day and sukaneka

It was one hell of a great day,
I was happy and I know they were too,
I participated in some of the activities...
So what if I'm their boss?
I am human too right?
And know what? I won the tarik tali challange,
Proud? Yeah you bet!
"Kalau kita menang, nanti tuan belanja!" said my team...
"Mampus la aku lepas ni. Bankrap!!!"

I'MNOSUPERMANLAH: Oh my acheing tooth...

7 ulasan:

Wawa said...

wakaka..gambar semua cun habis..lagi2 yang pegang belon kat tetek tuh..and pompuan pakai t-shirt ala ala tak ada seluar...ekeke..nice..nice.

Ahem..akak dah puji2 ni jom belanja akak mamam kat Ikea wknd nih..hehhee.

W. Hidney said...

hahaha banyak lagi actually kak. tak leh nak upload semua. takut tutup terus blogspot ni kang.

pompuan tu jantan yer kak. pembetulan!

ujung mggu ni tak jadi gi kl la kak. reel kena panggil ke kk on 21st-24th may. tapi insyallah lepas kk tu, reel sambung cuti ke kl sampai ujung bulan. amacam? date kita kat ikea still jadi yer

Dom said...

hehehe..deng, funny pics...best juak u deng, bsukan siap ketawa2 gik..org lain kemain gik kerah skuat tenaga!...siap tebeliak mata gik narit tali!

Farah Rozaman Augustine... said...

hehe.. best nya.... menang sik tarik tali? malawan sluar kmk ompuan ya..... hahhahs

A.R.A.S.H. 910 said...

kesianlah bosss..hahaha..enggak bisa kerjaan tuan! lalala

Wawa said...

Jadikkkk!

W. Hidney said...

deng... ya gambar2 before the actual tarik menarik event la deng. nei boleh nak tetak2 mcm ya time narit tali LOL

farah... memang pendek seluar nya ya. kalah seluar kitak. maok ajak kmk negurnya, nanyak "sik da nok pendek agik ka?"

A.R.A.S.H 910... ngak bisa kerjaan deh lo

kak zura... SET!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...